Δευτέρα 06.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το «αντίο» του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων στον Αλέξανδρο Μακρή

Αλέξανδρος Μακρής
08 Φεβρουαρίου 2024 / 10:05

«Πέρα από την έντονη επαγγελματική και κοινωνική του παρουσία, ανέπτυξε πολύ σημαντική δράση για τα ζητήματα που απασχολούν την Παλιά Πόλη και την προστασία των κατοίκων. Αντίο Αλέκο»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του αξιομακάριστου Αλέξανδρου Μακρή.

Πέρα από την έντονη επαγγελματική και κοινωνική του παρουσία, ως πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου San Giacomo ανέπτυξε πλούσια και πολύ σημαντική δράση για τα ζητήματα που απασχολούν την Παλιά Πόλη και την προστασία των κατοίκων.
ΑΝΤΙΟ ΑΛΕΚΟ.

Η τελευταία συνάντηση μας το περασμένο Σάββατο, ήταν για τα προβλήματα αυτού του τόπου. Της Κέρκυρας σου, της Κέρκυρας μας.
Μαζί τα μέλη του ΔΣ, του Συλλόγου San Giacomo και του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλιάς Πόλης Κέρκυρας σε μια άτυπη συνάντηση στου Ζήσιμου.
Μετά από καιρό!

Επιβεβαιώσαμε για μια ακόμη φορά, τη σύμπνοια και συμφωνία μας στον κοινό αγώνα για τη λύση των προβλημάτων της πόλης και των κατοίκων της.
Το «σιντριβάνι», που για τόσο καιρό φρόντιζες, θα φροντίσουμε να μην «μπαζωθεί» και να αποκτήσει ξανά «νερό».