Δευτέρα 06.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οδύνη στον Σύλλογο Σαν Τζιάκομο για την απώλεια του Προέδρου του Αλ. Μακρή

Αλέξανδρος Μακρής
08 Φεβρουαρίου 2024 / 09:45

«Άνθρωπος με υψηλές αξίες, σημαντικό στέλεχος του Τουρισμού, αγαπημένος σύζυγος και στοργικός πατέρας θα λείψει πολύ στην όμορφη οικογένεια του αλλά και σε εμάς»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα μέλη του ΔΣ και του Συλλόγου San Giacomo μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Συλλόγου μας, βρισκόμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε την οδύνη μας για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου μας, Αλέξανδρου Μακρή. 

Άνθρωπος με υψηλές αξίες, σημαντικό στέλεχος του Τουρισμού, αγαπημένος σύζυγος και στοργικός πατέρας θα λείψει πολύ στην όμορφη οικογένεια του αλλά και σε εμάς. 

Για εμάς ο Πρόεδρος του Συλλόγου San Giacomo ήταν η εγγύηση της σταθερότητας, της νηφαλιότητας και της ανιδιοτελούς προσφοράς. Υπηρέτησε τον Σύλλογο ως Πρόεδρος από ιδρύσεώς του.

Διέθετε αφειδώς τον χρόνο του για τη γειτονιά και την πόλη μας, εργαζόταν για τα κοινά μας οράματα και λειτουργούσε πάντα με γνώμονα τη λογική τον διάλογο και την ειρήνη. 

Δυσκολευόμαστε ιδιαίτερα να συνειδητοποιήσουμε την απώλεια αυτή. Όμως δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με αφοσίωση όσα μαζί με τον Πρόεδρο υπηρετούσαμε από κοινού. 

Στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους,  βαθύτατα λυπημένοι. 

Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου San Giacomo