Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Εθελοντική αιμοδοσία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Εθελοντική αιμοδοσία
04 Δεκεμβρίου 2023 / 13:23

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ. Ν. Κέρκυρας)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων,  Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά διοργανώνουν δράση δρόμου εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κέρκυρας, το ΚΕΠ Υγείας Κέρκυρας, την  1η ΤΟ.Μ.Υ Κέρκυρας, το Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας και το Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος.

Η Δράση Δρόμου-Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνεται  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, 3 Δεκεμβρίου, και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία. Η μέρα αυτή υπογραμμίζει την αναγκαιότητα διασφάλισης της ισότιμης πρόσβασης των Ατόμων με Αναπηρία και του σεβασμού και καταπολέμησης κάθε μορφής διακρίσεων και αποκλεισμών.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023,  από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ. Ν. Κέρκυρας) .