Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Γιώργου Καμίνη στην Κέρκυρα

Γιώργος Καμίνης
01 Nov 2017 / 12:13
Χριστίνα Γκερέκου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον κύκλο των επαφών του με τους Έλληνες πολίτες κλείνει ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς

Γιώργος Καμίνης, με επίσκεψη στην Κέρκυρα. Ο κύκλος των επαφών βρίσκεται στο πλαίσιο ενός γόνιμου διαλόγου για την έξοδο από την βαθειά κοινωνική και οικονομική κρίση, αλλά και την θεμελίωση μιας πορείας της χώρας, που θα εμπνέει την νέα γενιά και θα δικαιώσει τις παλαιότερες.
Την Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2017 ο Γιώργος Καμίνης, θα βρίσκεται  στο νησί των Φαιάκων, σφραγίζοντας την περιοδεία του με ομιλία του που θα γίνει στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας και ώρα 20.00.
Προσκαλούνται όλοι στην συνάντηση αυτή που θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας και αισιόδοξης περιόδου.
Εκπρόσωποι Γιώργου Καμίνη στην Κέρκυρα                                                          Κωστής Παυλίδης, Βαγγέλης Φίλιππας
Χριστίνα Γκερέκου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.