Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κρυσταλλοθεραπεία & βαθιά χαλάρωση με την Sophie Andree στην Cocomat

Sophie Andree
21 Απριλίου 2017 / 13:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αν σας ενδιαφέρει να κτίσετε, μέσω μιας συστηματικής μεθόδου, τέλεια φυσική, νοητική και συναισθηματική χαλάρωση, κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο!

Η σύγχρονη ψυχολογία  απαριθμεί 3 τύπους έντασης που είναι υπεύθυνοι για όλες τις αγωνίες της σύγχρονης ζωής. Ο πρώτος τύπος είναι η φυσική ή μυϊκή ένταση, ο δεύτερος η νοητική ή ψυχική ένταση και ο τρίτος η συναισθηματική ένταση! Αυτή η τριπλή ένταση προκαλεί αρρώστια, αναστολές, συμπλέγματα, άγχος, ανασφάλεια και όλα τα είδη του πόνου! «Ο ποιοτικός  ύπνος», αντιμετωπίζει άμεσα το πρόβλημα της τριπλής έντασης,  σκοπεύοντας  σε μια ολοκληρωτική φυσική και νοητική ισορροπία, αρμονία, γαλήνη, ευεξία. Κερδίζετε τη κατάσταση πλήρους ηρεμίας σε όλες τις διαστάσεις της προσωπικότητας σας.
Ο Θεραπευτικός – Γαλήνιος  ύπνος είναι βασισμένος  σε διάφορες βιωματικές  τεχνικές όπως είναι η εργοφυσιολογία  του σώματος, κρυσταλοθεραπεία και η θεραπεία μέσω  Ήχου, Συχνότητας και Δόνησης. Αυτή η ολιστική προσέγγιση και ο συνδυασμός τους,  αποτελεί μια πολύπλευρη  θεραπευτική μέθοδο, που είναι κατάλληλη ,τόσο για αρχάριους, όσο και για προχωρημένους μαθητές.
Αυτό το Project θα υλοποιηθεί με την έμπειρη καθοδήγηση της Sophie Andree, η οποία μέσω της απεριόριστης θεραπευτικής και ενεργειακής δύναμης  των ΗΧΩΝ και των ΔΟΝΗΣΕΩΝ, που παρέχουν οι Κρύσταλλοι μαζί με τα σπάνια – αντίκα Tibetan Singing Bowls, θα σας προσφέρουν σωματική ανανέωση, ενδυνάμωση της συναισθηματικής νοημοσύνης, πνευματική και ψυχική ευεξία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της COCO-MAT Κέρκυρας, 3ο χλμ Εθν. Παλαιοκαστρίτσας το Σάββατο 22.04.2017 A) Γκρουπ 4.00μμ – 5.00μμ και B) Γκρουπ 5.30μμ –  6.30μμ. Πληροφορίες:  Sophie Andree, τηλ. 6934882241