Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιοδεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ σε Πετριτή, Αργυράδες & Άγ. Ματθαίο

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ
21 Μαρτίου 2017 / 11:08

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας προσανατολίζεται στη διοργάνωση μιας ακόμη περιοδείας λίγο πριν το Πάσχα, πιθανόν το Σαββατοκύριακο 1-2/4, στο βόρειο συγκρότημα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις, σε συγκέντρωση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ματθαίου, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18/3 η περιοδεία την οποία διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ σε περιοχές του νοτίου συγκροτήματος.
Η περιοδεία, στην οποία παρευρέθησαν μέλη της κομματικής οργάνωσης και οι δύο βουλευτές του Νομού Φ. Βάκη και Κ. Παυλίδης, ξεκίνησε από τον Πετριτή, συνεχίστηκε στους Αργυράδες και κατέληξε στον Άγ. Ματθαίο.

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας επικεντρώνεται στη διοργάνωση δράσεων που θα φέρουν κοντά το κόμμα με την κοινωνία, προκειμένου αφενός τα κομματικά μέλη να την ενημερώσουν έγκυρα για πολιτικά ζητήματα που την απασχολούν -με διαπιστωμένο το έλλειμμα ενημέρωσης ή και την παραπληροφόρηση των κεντρικών Μέσων Ενημέρωσης- και αφετέρου να ενημερωθούν και οι ίδιοι για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα. Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας προσανατολίζεται στη διοργάνωση μιας ακόμη περιοδείας λίγο πριν το Πάσχα, πιθανόν το Σαββατοκύριακο 1-2/4, αυτήν τη φορά σε περιοχές του βορείου συγκροτήματος και ειδικότερα στις Δημοτικές Ενότητες Εσπερίων, Αγ. Γεωργίου, Θιναλίων και Κασσωπαίων.