Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Παυλίδης

Κώστας Παυλίδης
10 Φεβρουαρίου 2023 / 11:11

«Η απόφαση μου αυτή δεν είναι αποτέλεσμα πολιτικής ή κομματικής διαφοροποίησης αλλά αυξημένων επαγγελματικών υποχρέωσεων»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την απόφασή του να μην συμμετέχει ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, ανακοινώνει, ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Παυλίδης. Τονίζει ωστόσο ότι η απόφασή του δεν είναι αποτέλεσμα πολιτικής ή κομματικής διαφοροποίησης και ότι παραμένει στρατευμένος στην Αριστερά και στους κοινωνικούς αγώνες:

Η ανακοίνωση

Επειδή πλησιάζει η ώρα που θα ανακοινωθούν επίσημα οι εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, θέλω να επικοινωνήσω και δημόσια αυτό που ήταν γνωστό σε φίλους εδώ και καιρό. 

Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Η απόφαση μου αυτή δεν είναι αποτέλεσμα πολιτικής ή κομματικής διαφοροποίησης.
Παραμένω στρατευμένος στην Αριστερά και στους κοινωνικούς αγώνες, όπως κάνω από τα μαθητικά μου χρόνια. Πάντα από την αριστερή πλευρά της ιστορίας , την πλευρά της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης.

Οι αυξημένες απαιτήσεις της επαγγελματικής μου δραστηριότητας – ιδιαίτερα αυτή την περίοδο-δεν μου επιτρέπουν τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος βουλευτής.

Επέλεξα να μην δεσμεύσω μία θέση στο ψηφοδέλτιο των κρίσιμων αυτών εθνικών εκλογών, αφού δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ όπως πρέπει, έτσι ώστε ένας άλλος μάχιμος υποψήφιος ή υποψήφια να δώσει τον αγώνα στην πρώτη γραμμή για την αναγκαία πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Καλή δύναμη, καλό και έντιμο αγώνα σε όσους θα είναι υποψήφιοι.
Θα είμαι παρών στο μέτρο που οι συνθήκες  μου το επιτρέπουν και οι ανάγκες το απαιτούν.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ 10/2/2023