Δευτέρα 03.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρείς συλλήψεις σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Λευκάδα

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
11 Μαΐου 2024 / 11:03
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, κατά περίπτωση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τρείς συλλήψεις σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Λευκάδα τα τελευταία εικοσιτετράωρα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων από αστυνομικούς των αντίστοιχων Διευθύνσεων συνελήφθησαν:

Ένας άνδρας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) το βράδυ της Παρασκευής 10/05, στην πόλη της Κέρκυρας, για κατοχή μικρής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, στην πόλη της Λευκάδας, συνελήφθη, βραδινές ώρες της Πέμπτης 09/05, ένας ακόμη άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Τέλος, στον Άγιο Αθανάσιο Ζακύνθου, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 11/05, αλλοδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα μαχαίρι (τύπου σουγιά) με μήκος λάμας 6 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.