Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λευκάδα: Σοβαρός τραυματισμός 23χρονου σε συμπλοκή

ΛΕΥΚΑΔΑ
04 Μαΐου 2024 / 16:09
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

8 νεαροί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του ΑΤ Λευκάδας

ΛΕΥΚΑΔΑ. Οκτώ νεαροί συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Μ. Σαββάτου 04/05 από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας. Οι νεαροί , ηλικίας από 19 έως 26 ετών, συμμετείχαν σε συμπλοκή η οποία είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός 23χρονου.

Οι κατηγορούμενοι συνεπλάκησαν λόγω προσωπικών διαφορών στην πόλη της Λευκάδας και  κατά την εξέλιξη της συμπλοκής, 26χρονος, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου, τραυμάτισε σοβαρά τον 23χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της συμπλοκής, ενώ επιπλέον ο 26χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, με την έρευνα να συνεχίζεται για τη συμμετοχή και άλλων ατόμων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.