Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τάκης Μεταλληνός: «Ο Αντιδήμαρχος που κρύφτηκε, να παραιτηθεί!»

Τάκης Μεταλληνός
07 Μαΐου 2024 / 13:21

Μετά το ατυχές συμβάν του τραυματισμού γυναίκας από μπότη το Μ. Σάββατο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μονόδρομο αποτελεί η παραίτηση για τον Αντιδήμαρχο που δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη αλλά έτρεξε να κρυφτεί, αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης "Αλλάζουμε Ρότα", δημοτικός σύμβουλος Τάκης Μεταλληνός. Σε ανάρτησή του αναφέρει:

«Με αφορμή το ατυχές συμβάν της ρήψης από το παλαιό Δημαρχείο το Μ.Σαββάτο, ενός πήλινου σκευάσματος από δύο Αντιδημάρχους, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συμπολίτισσας, έφερε την Κέρκυρα ως πρώτη είδηση με κωμικά και κοροϊδευτικά σχόλια στο διαδίκτυο και ακόμη σε εφημερίδες του εξωτερικού.

Το θέμα μεγάλωσε κυρίως γιατί προήλθε από εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής  η οποία και σωστά ανακοίνωσε μέτρα ασφάλειας των πολιτών κατά την διάρκεια του εθίμου, τα οποία πρακτικά στην περίπτωση αυτή ακυρώθηκαν.

Η μετέπειτα όμως  συμπεριφορά ενός Αντιδημάρχου που προσπάθησε να κρυφτεί και ούτε μιά συγνώμη να μην εκφράσει, αποτελεί μη  ορθή  πράξη δημοσίου προσώπου και για αυτόν τον λόγο η ανάληψη πολιτικής ευθύνης με την παραίτησή  του απο Αντιδήμαρχος, είναι μονόδρομος».