Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόεδρος των Συνταξιούχων ΟΑΕΕ επανεξελέγη ο Σωτήρης Μπουχάγιαρ

Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ
19 Μαρτίου 2024 / 10:09

Αυξημένη η συμμετοχή - Ψήφισαν διπλάσιοι συνταξιούχοι από τις προηγούμενες εκλογές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στις 4 Μαρτίου 2024 το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Κέρκυρας έκανε  Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΑΕ Ελλάδας. Η όλη διαδικασία έγινε με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και εκπροσώπου της Ομοσπονδίας.

Τα αποτελέσματα για το νέο ΔΣ του Σωματείου όπως διαμορφώθηκε μετά την σύσταση σε  σώμα των εκλεγμένων μελών από την Γενική Συνέλευση,  έχει ως εξής:

Πρόεδρος επανεξελέγη ο Σωτήρης Μπουχάγιαρ, Αντιπρόεδρος ο Σπύρος Δουκάκης, Γραμματέας ο Βαγγέλης Αλαμάνος, Ταμίας η Μαρίνα Περούλη, Ελεγκτής η Ελένη Κροκίδη, Μέλη  Νίκος Λευθεριώτης και Νίκος Παγκράτης.

Εξελεγκτική Επιτροπή  Σπύρος Γκασιάλης, Νίκος Στογιάννος, Σπύρος Τρύφωνας.
Για την Ομοσπονδία. Μπουχάγιαρ Σωτήρης, Παγκράτης Νίκος, Δουκάκης Σπύρος.

Αυξημένη συμμετοχή

To Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Κέρκυρας σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει: «Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή, αφού ψήφισαν διπλάσιοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες από τις προηγούμενες εκλογές. Η αύξηση συμμετοχής μελών στην ΓΣ και στις αρχαιρεσίες, επιβραβεύει τις προσπάθειες της προηγούμενης διοίκησης να βρίσκεται καθημερινά κοντά στα προβλήματα των συνταξιούχων και στους αγώνες για την εξυγίανση του Εθνικού Συστήματος υγείας, του τεράστιου προβλήματος της ακρίβειας, της κοροϊδίας με τις συντάξεις μας και οτιδήποτε είχε να κάνει με την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης.

Δυστυχώς τα μηνύματα δεν είναι ελπιδοφόρα. Η καθήλωση της σύνταξης στα επίπεδα πίνας,  η συνεχείς αύξηση του πληθωρισμού, η τρομερή αύξηση στα είδη πρώτης ανάγκης, η τερατώδης αύξηση του ρεύματος, ο ευτελισμός της δημόσιας υγείας και τόσων  άλλων, κάθε άλλο παρά καθησυχαστικά είναι. Έρχονται ακόμα δυσκολότερες ημέρες. Για αυτό επιβάλλεται το δυνάμωμα του συνδικαλιστικού κινήματος των συνταξιούχων προκειμένου να σταματήσουμε αυτήν την απαράδεκτη κυβερνητική πολιτική απέναντι σε ανθρώπους που πάλεψαν και παλεύουν ακόμα για την Εθνική υπερηφάνεια και την συνέχιση ύπαρξης της Ελλάδας.

Καλούμε όλους και όλες να οργανωθούν στο σωματείο προκειμένου να έχουμε δύναμη να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες. Να δυναμώσει η φωνή μας και να δουν στην κυβέρνηση ότι τα σωματεία δεν είναι λέσχες αργόσχολων η παροπλισμένων, αλλά ενεργά κύτταρα ζωής που παλεύουν, διεκδικούν, απαιτούν για ότι τους ανήκει.

Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά 10 με 11.30 και σας καλούμε να μας επισκεφτείτε και να γίνεται και εσείς μαζί μας αρωγοί σε  αγώνες για καλύτερες ημέρες για εμάς και τα παιδιά μας».