Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα έρχεται την Τρίτη 05/03 ο Υφ. Προστασίας του Πολίτη Α. Νικολακόπουλος

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
04 Μαρτίου 2024 / 13:58
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 06/03

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Υφυπουργός  Προστασίας του Πολίτη Α. Νικολακόπουλος θα επισκεφτεί την Κέρκυρα τις βραδινές ώρες της Τρίτης 05/03 και θα παραμείνει στο νησί μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 06/03. Την Τρίτη στις 19:30 θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας Γ. Κοντό και μέλη του Δ.Σ., ενώ θα συναντηθεί επίσης με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Σπ. Παντελιό και την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Χρ. Μαλαχα.

Την Τετάρτη, θα επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, τον Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας και τις φυλακές, ενώ στις 12:00 θα παραστείς στην εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών κατάρτισης προς τους κρατούμενους του καταστήματος στα πλαίσια ολοκλήρωσης του παραγωγικού προγράμματος Μαγειρική Τέχνη- Ζαχαροπλαστική (διάρκειας 350 ωρών).

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ο Υφυπουργός θα αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.