Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πρώτη υπουργός που επισκέφθηκε ο Γιάννης Τρεπεκλής

Υπουργείο Τουρισμού
03 Ιανουαρίου 2024 / 15:01

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το τέλος του τρέχοντος μηνός, που η Υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί και με τους 13 Περιφερειάρχες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε συνέχεια της συνάντησης που είχε ο νέος Περιφερειάρχης Γιάννης Τρεπεκλής με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην W.T.M τον περασμένο Νοέμβριο και τη δέσμευση ότι θα είναι η πρώτη επίσκεψη σε Υπουργείο, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του,  πραγματοποιήθηκε, πριν λίγες ημέρες, η συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού.

Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και προωθεί το Υπουργείο Τουρισμού ώστε να τεθούν τα θεμέλια για το αύριο του Ελληνικού τουρισμού, στο πλαίσιο της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Από την πλευρά του ο νέος Περιφερειάρχης έθεσε στο πλαίσιο της συνάντησης τα θέματα που απασχολούν τον τουριστικό προορισμό των Ιονίων Νησιών, την ανάγκη για μια σύγχρονη τουριστική προβολή και την συμμετοχή της Περιφέρειας στις διεθνείς εκθέσεις, αλλά και τον σχεδιασμό ενός ρεαλιστικού και με νέους όρους στρατηγικού σχεδιασμού που θα εξασφαλίσει την ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη όλων των νησιών της Περιφέρειας μας, με τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες τους.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το τέλος του τρέχοντος μηνός όπου η Υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί και με τους 13 Περιφερειάρχες.

ΦΩΤΟ@ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ