Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις 7 Ιανουαρίου το Προεδρείο του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Περιφερειακό συμβούλιο
28 Δεκεμβρίου 2023 / 16:18
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε ειδική συνεδρίαση καλούνται τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας – (πρώην Νομαρχία – Σπύρου Σαμάρα 13).

Στη συνεδρίαση καλούνται οι νεοεκλεγέντες σύμβουλοι της νέας αυτοδιοικητικής θητείας, για να εκλέξουν αφενός τα μέλη του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων και αφετέρου τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Στη συνεδρίαση θα προεδρεύσει ο πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης  του νέου Περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεκλή,  Χρήστος Άνθης.

Το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων απαρτίζεται από 35 συμβούλους. Από αυτές 21 έδρες λαμβάνει ο συνδυασμός του Γ. Τρεπεκλή, ενώ ο συνδυασμός της Ρόδης Κράτσα λαμβάνει 6 έδρες στη νέα σύνθεση του οργάνου.

Ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συνεργασία Αρχών για τα Ιόνια Νησιά (ΑΝ.Α.Σ.Α) του Θ. Γαλιατσάτου λαμβάνει 3 έδρες. Επίσης 3 έδρες καταλαμβάνει η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής την Αλ. Μπαλού και 2 δύο έδρες η παράταξη «Μένουμε Ιόνιο» με επικεφαλής της Μαρία Δρυ.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.