Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στήριξη στον Βασίλη Χειμαριώτη για τον Β΄ γύρο της Νότιας Κέρκυρα δίνει το ΠΑΣΟΚ

Βασίλης Χειμαριώτης
11 Οκτωβρίου 2023 / 11:08

Δήλωση του επιλαχόντα βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κουλούρη

Ο  Β’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι πολύ κοντά. Μόλις σε 4 ημέρες οι δημότες της Ν. Κέρκυρας θα αποφασίσουμε για τη διακυβέρνηση της περιοχής για τα επόμενα 5 χρόνια.

Αυτές τις ώρες, ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δημοσίως, εγκαίρως και χωρίς περιστροφές ή αστερίσκους.

Σε ό,τι με αφορά εκφράζω ξανά -μετά τη δημόσια δήλωσή μου στον τηλεοπτικό σταθμό του Corfu Channel την Δευτέρα 9/10 - την αμέριστη στήριξή μου στο Βασίλη Χειμαριώτη. Γιατί πιστεύω στην αυτοδιοικητική του εμπειρία, τις ικανότητές του, τη δυνατότητά του να λειτουργήσει ενωτικά, δίχως διακρίσεις, και να συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών της Ν. Κέρκυρας .

Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες, η  Αθήνα ήδη έχει δείξει το δρόμο: εκεί ο Χάρης Δούκας, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, στη μάχη με τον υποψήφιο της Δεξιάς Κ. Μπακογιάννη στηρίζεται ανεπιφύλακτα από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδη που στον Α’ γύρο  ήρθε τρίτος

Στα καθ’ ημάς: πιστεύω ακράδαντα στο παράδειγμα της Αθήνας.

Οι Δημοτικές Παρατάξεις της Κεντροαριστεράς που δεν συμμετέχουν στο Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών οφείλουν να επιδείξουν συνέπεια και συνέχεια στην ενωτική προσπάθεια που επιχειρήθηκε από κοινού το καλοκαίρι .

Οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξουν τον Βασίλη Χειμαριώτη.

Γιατί ο Δήμος χρειάζεται άμεσα αλλαγή παραδείγματος.

Βασίλης Κουλούρης

Επιλαχών Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κέρκυρας – Αν Τομεάρχης ΠΑΣΟΚ Κοινωνικής Ασφάλισης

ΦΩΤΟ@ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ