Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσημη «πρώτη» για το συνδυασμό «Ενωμένοι Για Το Νότο» με υποψ. δήμαρχο τον Β. Χειμαριώτη

Βασίλης Χειμαριώτης
14 Σεπτεμβρίου 2023 / 09:55

«Δώστε μου τη δυνατότητα να βοηθήσω τον τόπο μου. Λίγα λόγια, περισσότερες πράξεις. Όλοι μαζί, μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή στον τόπο μας»

ΚΕΡΚΥΡΑ (Β.ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΗΣ). Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού Ενωμένοι Για Το Νότο με υποψήφιο δήμαρχο το Βασίλη Χειμαριώτη.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για τη νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, σε εστιατόριο στην παραλία Καλυβιώτη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας, τ. δήμαρχος Κορισσίων Βασίλης Χειμαριώτης, υπογράμμισε ότι πυξίδα σε όλη του τη διαδρομή σαν γιατρός ήταν, είναι και θα είναι ο άνθρωπος: “Δώστε μου τη δυνατότητα να βοηθήσω τον τόπο μου. Λίγα λόγια, περισσότερες πράξεις. Όλοι μαζί, μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή στον τόπο μας”.

Ο κ. Χειμαριώτης έκανε λόγο για εξοικονόμηση χρημάτων μέσα από τη σωστή διαχείριση, τη διαφάνεια και την διασφάλιση της αξιοποίησης των κονδυλίων προς όφελος των πολιτών και όχι των διαχειριστών τους: “Όταν κάνεις σωστή διαχείριση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην περισσέψουν χρήματα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι τα χρήματα δεν είναι δικά μας, είναι αλλουνού και πως μας έχουν εμπιστευτεί με την εκλογή μας να τα διαχειριστούμε. Τα δικά μου χρήματα τα διαχειρίζομαι όπως θέλω, τα σκορπάω αν θέλω. Τα χρήματα των συμπολιτών μου όμως, έχω κάθε υποχρέωση και καθήκον να τα βάλω σε μία σειρά και να τα αξιοποιήσω γιατί δεν είναι πολλά”.

Στη συγκέντρωση παρουσιάστηκαν ένας ένας οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των τριών δημοτικών ενοτήτων, Λευκιμμαίων, Κορισσίων και Μελιτειέων ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους και με τον επικεφαλής ιδέες και σκέψεις για την επόμενη ημέρα του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και το πρόγραμμα περιοδειών.

ΦΩΤΟ@ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΟ