Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύο συλλήψεις για κλοπές στην Κέρκυρα

συλλήψεις
01 Οκτωβρίου 2023 / 11:04
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, συμπεριλαμβάνεται και η μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύο συλλήψεις πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας το πρωί του Σαββάτου 30/09 σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση. Συγκεκριμένα:

Οι δράστες, άνδρες, ο ένας εκ των οποίων ανήλικος, εντοπίστηκαν  και συνελήφθησαν στο πλαίσιο αναζητήσεων από τους αστυνομικούς αφού από την έρευνα προέκυψε ότι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 29/09 διέρρηξαν 3 αυτόματους πωλητές νερού στην πόλη της Κέρκυρας και περιφερειακά αυτής, καθώς και έναν αυτόματο πωλητή εισιτηρίων στο Κοντόκαλι, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, συμπεριλαμβάνεται και η μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.