Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πού και πότε οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψηφίων δημάρχων Κ. Κέρκυρας και των διεκδικητών της Περιφέρειας

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
19 Σεπτεμβρίου 2023 / 11:24
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Οι προτεινόμενοι χώροι των παρατάξεων θα πρέπει ωστόσο να εγκριθούν και από τη Διακομματική Επιτροπή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την παρουσία εκπροσώπων όλων των παρατάξεων πλην της ΑΝΑΣΑ του Θ. Γαλιατσάτου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, η σύσκεψη που συγκάλεσε, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Προγραμματισμού-Καθορισμού των προεκλογικών εκδηλώσεων των κομμάτων και καθορισμού των χώρων για υπαίθρια διαφήμιση αυτών, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, Σπύρος Μωραϊτης.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε από κοινού με την αρμόδια Δημοτική Επιτροπή Εκλογών στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα προεκλογικών ομιλιών και συγκεντρώσεων των παρατάξεων που συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και οι χώροι και οι χρόνοι διεξαγωγής τους.

Οι προτεινόμενοι χώροι των παρατάξεων θα πρέπει ωστόσο να εγκριθούν και από την Διακομματική Επιτροπή, με προεδρεύοντα τον κ. Μωραΐτη, ως οριστικό πρόγραμμα προεκλογικών συγκεντρώσεων και ομιλιών.

Οι προτεινόμενοι χώροι

Σύμφωνα με τις εισηγήσεις των εκπροσώπων των παρατάξεων που παρευρέθηκαν στη σύσκεψη, προτείνονται οι εξής χώροι και ημερομηνίες για τις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψηφίων δημάρχων Κ. Κέρκυρας:

2/10 Στέφανος Πουλημένος, Δημοτικό Θέατρο

3/10 Γιάννης Μπορμπότης, Πόρτα Ρεάλε ή Πλακάδα Αγ. Σπυρίδωνος κοινή προεκλογική συγκέντρωση με την υποψήφια Περιφερειάρχη Αλ. Μπαλού 

4/10 Γιώργος Καρύδης, Πλακάδα Αγ. Σπυρίδωνος

5/10 Τάκης Μεταλληνός, Πλακάδα Αγ. Σπυρίδωνος, πλησίον γραφεία ΟΕΒΕΚ

6/10 Μερόπη Υδραίου, Δημοτικό Θέατρο

 

Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψήφιων για την Περιφέρεια

2/10 Γιώργος Ραιδεστινός, Πλακάδα Αγ. Σπυρίδωνος

3/10 Αλεξάνδρα Μπαλού  Πόρτα Ρεάλε ή Πλακάδα Αγ. Σπυρίδωνος κοινή προεκλογική συγκέντρωση με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπορμπότη

4/10 Γιάννης Τρεπεκλής, κινηματογράφος Ορφέας

5/10 Ρόδη Κράτσα, Δημοτικό Θέατρο

6/10 Μαρία Δρυ, Πλακάδα Αγ. Σπυρίδωνος

 

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.