Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Παξούς

Παξοί
06 Σεπτεμβρίου 2023 / 18:02

ΠΑΞΟΙ. Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Παξών ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

ΠΑΞΟΙ. Η  «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Παξών ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Διεκδικούμε την ψήφο σας γιατί τα 4 χρόνια που πέρασαν, μείναμε πιστοί στις προεκλογικές μας εξαγγελίες ότι θα υπερασπιστούμε τα  συμφέροντα του λαού των Παξών. Με την εκλεγμένη Δημοτική μας Σύμβουλο, ΛΑΪΖΑ ΑΝΤΙΟΧΟΥ, καταψηφίσαμε και αντιπαλέψαμε όλες τις αποφάσεις που εναντιώνονται στα συμφέροντά του λαού μας.

Ένα παράδειγμα, είναι ο Κανονισμός Λειτουργίας του αποχετευτικού που χρεώνει με 70% πάνω στο νερό όσους μπορούν να συνδεθούν είτε συνδεθούν είτε όχι και με 40% αυτούς που δεν πρόκειται να συνδεθούν ποτέ. Για το θέμα αυτό προβήκαμε σε περαιτέρω ενέργειες, όπου με την στήριξη των συνδημοτών μας, με εκατοντάδες υπογραφές και οικονομική στήριξη, η υπόθεση βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Καταψηφίσαμε τα ανταποδοτικά τέλη γιατί θεωρούμε ότι είναι μια επιπλέον φορολόγηση των λαϊκών στρωμάτων. Καταψηφίσαμε, τα ανεπαρκή τεχνικά  προγράμματα και τους προϋπολογισμούς  και όσες εισηγήσεις θεωρήσαμε ότι δεν ανταποκρίνονταν στις ανάγκες του νησιού μας. Πρωτοστατήσαμε ενάντια στην κατασκευή του κτιρίου εκτρώματος στο λιμάνι. Αναδείξαμε την απαράδεκτη κατάσταση με τις κατ' εξακολούθηση προσλήψεις εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (οκταμηνήτες, τριμηνήτες, κ.λ.π.) και ζητήσαμε να απαιτηθεί από την Κυβέρνηση η τοποθέτηση  στο Δήμο ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού ώστε και οι εργαζόμενοι να έχουν τα στοιχειώδη δικαιώματα και ο Δήμος να λειτουργεί σωστά.

Ζητήσαμε επανειλημμένα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την επέκταση  των σχολικών κτιρίων και να καταργηθούν τα κοντέϊνερς, για την προστασία του λιμένα Λάκκας στη θέση Κομμένο, για τη στελέχωση του Κέντρου υγείας  με γιατρούς και νοσηλευτές,  των σχολείων με εκπαιδευτικούς, να φροντίσει ο Δήμος για  το φτιάξιμο  των δρόμων, τον καθαρισμό των μονοπατιών, την επισκευή του σχολείου στα Μαστοράτικα, να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα και να παρθούν μέτρα για την πυροπροστασία  και για την έγκαιρη αποκομιδή και μεταφορά από το νησί των σκουπιδιών.  

Για όλες τις θέσεις  και τοποθετήσεις μας, ενημερώναμε με ανακοινώσεις και με κάθε πρόσφορο μέσο.

Δεν ήμαστε ΑΡΝΗΤΕΣ όπως μας κατηγορούν, ήμαστε ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ των συμφερόντων του λαού αυτού του τόπου και έτσι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ : ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΛΑΪΖΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

1) ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

2) ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

3) ΑΠΕΡΓΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ (ΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

4) ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ - ΜΑΛΙΦΟΥΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

5) ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

6) ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

7) ΖΕΝΕΜΠΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

8) ΚΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

9) ΚΑΓΚΑΣ ΣΠΥΡΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ

10) ΛΑΖΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

11) ΛΟΥΠΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

12) ΜΑΚΡΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΤΖΕΝΗ) ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

13) ΜΑΚΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

14) ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

15) ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

16) ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΤΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΚΚΑΣ:

1) ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2) ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ

3) ΡΩΜΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΓΑΖΙΩΝ:

1) ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ (ΑΡΙΤΣΑ) ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

2) ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΠΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

3) ΛΟΥΚΕΡΗ - ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ