Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαψεύδει φήμες που αφορούν τον συνδυασμό του ο Τάκης Μεταλληνός

Τάκης Μεταλληνός
28 Ιουλίου 2023 / 14:27

«Όσοι νιώθουν ότι απειλούνται και διασπείρουν φήμες ας ηρεμήσουν - τίποτε από αυτά δεν ισχύει»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ - ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΡΟΤΑ). Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Τάκης Μεταλληνός συνοδευόμενος  από συνεργάτες του, πραγματοποίησε συναντήσεις με τους τρεις Δημάρχους του νησιού, εν αρχή με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και τους συνεργάτες της, για ενημέρωση επί των οικονομικών και λοιπών θεμάτων που αφορούν τον μεγάλο Δήμο του νησιού.

Στον Δήμο Νότιας Κέρκυρας συζητήθηκαν θέματα  διαδημοτικής συνεργασίας και εκκρεμοτήτων που δημιούργησε το «σπάσιμο» του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας.

Στη Βόρεια Κέρκυρα λόγω των πυρκαγιών, επισκεφθήκαμε την πληγείσα περιοχή και εκφράσαμε τη συμπαράστασή μας στους πολίτες, στις πυροσβεστικές δυνάμεις και στους εθελοντές καθώς και στη Δημοτική Αρχή.

Οι επισκέψεις διαλόγου και ενημέρωσης, θα συνεχιστούν με φορείς και άλλους εκπροσώπους της τοπικής μας κοινωνίας.

Όσοι βέβαια ανησυχούν για τις ξένες προς αυτούς πρωτοβουλίες της παράταξής μας, που μέρα με τη μέρα ενδυναμώνεται στην κοινωνία και νιώθουν ότι απειλούνται, διασπείρουν φήμες για δήθεν συνεργασίες της παράταξής μας κάτω από το τραπέζι και εν αγνοία του κερκυραϊκού λαού, ας ηρεμήσουν - τίποτε από αυτά δεν ισχύει.

Συνεχίζουμε με στόχο την κατάκτηση της εκλογικής νίκης της 8ης Οκτωβρίου για να περάσουμε από τις πολιτικές της μιζέριας, της αναποτελεσματικότητας, της εικόνας και του αυτοθαυμασμού, σε ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές πολιτικές που χρειάζεται επειγόντως η Κέρκυρα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι πολιτικές πρακτικές περασμένων περιόδων που δεν μας αφορούν.