Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Τάκη Μεταλληνού με τη Δημοτική Αρχή Κεντρικής Κέρκυρας

Τάκης Μεταλληνός
18 Ιουλίου 2023 / 13:24

Συμμετείχαν επίσης οι υποψήφιοι της παράταξης και Πολιτικοί Μηχανικοί Κωνσταντίνος Λούμπος και Δημήτρης Κασίμης, και ο γιατρός Αλέξης Μαρτζούκος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής είχε κλιμάκιο της παράταξης «Αλλάζουμε Ρότα» με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Τάκη Μεταλληνό. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου, συμμετείχαν εκτός του κ. Μεταλληνού, οι υποψήφιοι της παράταξης και Πολιτικοί Μηχανικοί Κωνσταντίνος Λούμπος και Δημήτρης Κασίμης, και ο γιατρός Αλέξης Μαρτζούκος.

Συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μεταλληνός και οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Γιώργος Παντελιός και Τουρισμού Παναγιώτης Βαρούχας.

Η συνάντηση αυτή υπήρξε η πρώτη, μιας σειράς θεσμικών επαφών που θα πραγματοποιήσει η παράταξη «Αλλάζουμε Ρότα», με στόχο την καταγραφή της πραγματικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι κύριοι τομείς δράσης και λειτουργίας του Δήμου μας.

Οριοθετήθηκε η οικονομική κατάσταση του Δήμου, η αιτία στασιμότητας των τεχνικών παρεμβάσεων και έργων, τα προβλήματα ανθρώπινου δυναμικού και στελέχωσης των δημοτικών υπηρεσιών καθώς και οι δυνατότητες παρέμβασης στην τουριστική λειτουργία του Δήμου και την προβολή του νησιού.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ενημερωτικές συναντήσεις στη Δημοτική Υπηρεσία Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Το ίδιο θα συμβεί και με στελέχη των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας, καθώς πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η καθημερινότητα του νησιού, απαιτούν διαδημοτική συνεργασία στη βάση της ειλικρινούς εκτίμησης και ανοιχτής συνεργασίας που πρέπει να χαρακτηρίζει την ανοιχτή διακυβέρνηση των τοπικών μας πραγμάτων.