Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

The Olive House: Εγκαίνια για το πρώτο σταθμό γευσιγνωσίας ελαιόλαδου με την υπογραφή... «Κυβερνήτη»

Ελαιόλαδο
17 Ιουλίου 2023 / 15:40
ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

The Olive House: Εγκαίνια για το πρώτο σταθμό γευσιγνωσίας ελαιόλαδου στην καρδιά του ιστορικού κέντρου με την υπογραφή... «Κυβερνήτη»

Τα αδέλφια της οικογένειας Δαφνή δεν σταματούν  να εκπλήσσουν ευχάριστα και να χαράσσουν τη δική τους ιστορία σε ότι αφορά τον γαστρονομικό χάρτη της Κέρκυρας. Ένα νέο spot με σκοπό την ανάδειξη του «υγρού χρυσού» της Κέρκυρας και την υπογραφή του «Κυβερνήτη» - The Governor, άνοιξε τις πόρτες του το Σάββατο 15 Ιουλίου στην οδό Νικηφόρου Θεοτόκη με την επωνυμία  The Olive House.

Ένα νέο κεφάλαιο στη ιστορία του «Κυβερνήτη» άνοιξε παίρνοντας τη θέση που του αξίζει αφού πρόκειται για το πρώτο bar γευσιγνωσίας κερκυραϊκού ελαιόλαδου στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Στις δηλώσεις τους τα αδέλφια Δαφνή ανέφεραν σχετικά:

«Το εθνικό μας προϊόν, το πιο αντιπροσωπευτικό προϊόν του νησιού, το προϊόν που κράτησε όρθιους σε δύσκολες στιγμές τους προγόνους μας, σήμερα παίρνει την θέση που του αξίζει στο σύγχρονο κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας»

Τα αδέλφια Σπύρος & Γιώργος Δαφνή συνεχίζουν με μεράκι και αμέτρητη αγάπη για το αντικείμενο να εξελίσσουν την πατροπαράδοτη ενασχόληση της οικογένειάς τους με το ελαιόλαδο.

 

 

 

 

 

ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Η Ελεάννα Βασιλάκη γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας το 2015 με ειδικότητα στην Ευρωπαϊκή Ιστορία και στην πορεία ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία στο ίδιο ίδρυμα με τίτλο «Η επιρροές της ιταλικής κουζίνας στην Επτανησιακή» με βαθμολογία 9/10. Είναι πιστοποιημένη με άριστη γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.