Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ανδρέας Παγκράτης θέτει εαυτόν στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ανδρέας Παγκράτης
07 Ιουλίου 2023 / 17:50
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Σχετική επιστολή έχει αποσταλεί από τον ίδιο προς τη ΝΕ του κόμματος στην Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπροστά έχουν πάρει και οι μηχανές στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Την Κυριακή 9 Ιουλίου συνέρχονται με τηλεδιάσκεψη, Νομαρχιακές Επιτροπές Εκλογικού Αγώνα απ’ όλα τα νησιά του Ιονίου με την επιτροπή αυτοδιοίκησης του κόμματος υπό τον Κώστα Σκανδαλίδη. Θα μετέχει και ο Βαγγέλης Αργυρός. Σκοπός της συνεδρίασης είναι η πολιτική γραμμή του κόμματος για την κάθοδο στις εκλογές και οι υποψήφιοι που θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων σε δήμους και Περιφέρεια.

Ήδη πάντως ο πρώην νομάρχης Κέρκυρας, Ανδρέας Παγκράτης έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του κόμματος για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Σχετική επιστολή έχει αποσταλεί από τον ίδιο προς τη ΝΕ του κόμματος στην Κέρκυρα. Πάντως και άλλα πρόσωπα από το χώρο της κεντροαριστεράς έχουν εκφράσει την επιθυμία τους, τα οποία θα βολιδοσκοπηθούν στη συνεδρίαση της Κυριακής. 

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.