Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήρια επιστολή διασωθέντα από πτώση ελικοπτέρου στην Κεφαλονιά

Βοζαΐτης Βασίλης
14 Ιουνίου 2023 / 18:50
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

«Με αυτήν την επιστολή είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω, ώστε να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ σε όλους όσους οφείλω την σωματική μου ακεραιότητα»

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Μετά την πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε και την διάσωσή του από τις αρχές, ο ένας εκ των δύο επιβατών με επιστολή του θέλησε να ευχαριστήσει τους αρμόδιους για τις προσπάθειές τους. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με αυτήν την επιστολή είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω, ώστε να εκφράσω την ευγνωμοσύνη  μου και ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ σε όλους όσους οφείλω την σωματική μου ακεραιότητα. Έχοντας ηρεμήσει μετά το ατύχημα που μου συνέβει στην Κεφαλονια την Πεμπτη 8/6/2023, εκφράζω από καρδιάς ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Στον Προέδρο ΠΕΔ- ΙΝ  Κο Παρίση Αλέξανδρο όπου ήταν δίπλα μου κάθε λεπτό προσφέροντας μου ψυχολογική υποστήριξη και πολλά παραπάνω.

Σε όλο το προσωπικό και Γιατρους του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας 

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και ιδιαίτερα στον Διοικητή ΠΥ  Αργοστολίου ,

Στην Αστυνομική  Υπηρεσία στην Ξυλεμπορική εταιρεία Κεφαλληνίας και σε όλους όσους ήταν δίπλα μου.

 Με την ενσυναίσθηση , την φροντίδα, την αυταπάρνηση, την υψηλή αίσθηση καθήκοντος, τον επαγγελματισμό, την ακεραιότητα  όλων των ως άνω με οδηγεί στο να σκύψω έμπροσθεν τους ταπεινά το κεφάλι αισθάνοντας  ευγνωμοσύνη για όλα όσα μου προσέφεραν.

Με Εκτίμηση και Σεβασμό 

Βοζαίτης Βασίλης»

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.