Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Υδραίου με Σωματείο Εστίασης Παλαιάς Πόλης

Υδραίου
05 Απριλίου 2023 / 16:58
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της Πασχαλινής εορταστικής περιόδου και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν απόψεις και προτάθηκαν λύσεις για τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να προκύψουν κατά την περίοδο του Πάσχα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Σωματείου Εστίασης & Διασκέδασης Παλαιάς Πόλης Γ. Βλάχος (Πρόεδρος), ο Δ. Νούσιας (Αντιπρόεδρος), ο Γ.Τσονάς (Γραμματέας), ο Η. Φωτεινός (Μέλος) και ο Γ.Τσενεμπής (μέλος), συνοδεία του νομικού εκπροσώπου του Σωματείου Σπ. Σκιαδόπουλου συναντήθηκαν με τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Παναγιώτη Βαρούχα και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νικόλαο Καλόγερο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της Πασχαλινής εορταστικής περιόδου και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν απόψεις και προτάθηκαν λύσεις για τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να προκύψουν κατά την περίοδο του Πάσχα. Επιπλέον συζητήθηκαν τα προβλήματα των επιχειρηματιών σχετικά με την καθαριότητα της πόλης, το ωράριο μουσικής των καταστημάτων, την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων, την πρόσβαση αλλά και την διαχείριση της πασχαλινής κίνησης, ενώ εκδηλώθηκε και από τις δυο πλευρές η πρόθεση για συνεργασία.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.