Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φάρμακα & ασθενείς με έκτακτα δρομολόγια Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα

ΠΝΟ
09 Δεκεμβρίου 2016 / 13:51

Με έκτακτα δρομολόγια ασφαλείας αντιμετωπίζονται οι βασικές ανάγκες Κέρκυρας και Παξών, λέει ο Πρόεδρος του Σωματείου Ναυτικών Χρήστος Βιτουλαδίτης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φάρμακα για το Νοσοκομείο Κέρκυρας μετέφερε σήμερα το καράβι Αγ. Ειρήνη που απέπλευσε στις 10:00 από την Ηγουμενίτσα. Το σωματείο Ναυτικών Κέρκυρας σε συνεννόηση με το διοικητή του Νοσοκομείου Φοίβο Κακαβίτσα, επέτρεψε τη μεταφορά των φαρμάκων λόγω κινδύνου ελλείψεως αποθέματος.
Επιπλέον το καράβι Ελένη εκτέλεσε στις 11:30 δρομολόγιο από Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα μεταφέροντας 3 ασθενείς με ασθενοφόρα, ένας εκ των οποίων προορίζεται για το Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα και οι άλλοι για το Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Μιλώντας στο enimerosi.com ο πρόεδρος του Σωματείου Ναυτικών Κέρκυρας Χρήστος Βιτουλαδίτης, τόνισε ότι αντιμετωπίζονται όλες οι έκτακτες ανάγκες, όπως είναι τα καύσιμα, τα φάρμακα και βέβαια οι κίνδυνοι της ανθρώπινης ζωής. «Δεν είμαστε απόλυτοι και συζητάμε με όλους, όσοι αντιμετωπίζουν κάποιο έκτακτο πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι πριν από δύο μέρες είχαν μεταφερθεί φάρμακα στους Παξούς και καύσιμα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.