Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έχασε τη μεγάλη μάχη, ο Σταύρος Σαββανής

ΠΕΝΘΗ
08 Ιουλίου 2022 / 20:24
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Ο Σταύρος υπήρξε αγέρωχος άνθρωπος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από τα μικράτα του, άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, επανειλλημένα εκλεγμένος. Έχαιρε της εκτίμησης των συντοπιτών του και όλων όσοι τον γνώρισαν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έσβησε στο νοσοκομείο, νικημένος από τον καρκίνο, ο πρόεδρος της Κορακιάνας, Σταύρος Σαββανής (70). Ο θάνατός του επήλθε αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Η Ενημέρωση εκφράζει στην οικογένεια και τους φίλους του, συλλυπητήρια.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή με ανάρτηση του Τάκη Μεταλληνού στον λογαριασμό του στα social media.

Ο Σταύρος υπήρξε αγέρωχος άνθρωπος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από τα μικράτα του, άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, επανειλλημένα εκλεγμένος. Από τους δημιουργικούς παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου, πρ. πρόεδρος της ΕΠΣΚ.  Έχαιρε της εκτίμησης των συντοπιτών του και όλων όσοι τον γνώρισαν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.