Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καθαρισμός στο Βίδο με το ...φιλότιμο!

Σπύρος Νεράντζης
06 Ιουνίου 2022 / 12:31

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα χέρια εθελοντών βρίσκεται ακόμα ο καθαρισμός στο νησάκι του Βίδο.

Όπως προκύπτει από δηλώσεις του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, ο Δήμος δεν έχει ακόμα διαθέσει προσωπικό, μολονότι τα δρομολόγια για τους επισκέπτες έχουν ξεκινήσει και οι προετοιμασίες για τις δημοτικές κατασκηνώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για το Βίδο και το Λαζαρέτο, Σπύρος Νεράντζης ανέβασε στα social media, στιγμιότυπο της Κυριακής, με επισκέπτες της μικρής παραλίας επί τον έργον.

Ερωτηθείς μάλιστα από την "Ε" αναφέρει ότι προσφέρθηκαν με δική τους πρωτοβουλία να βάλουν ένα χεράκι, καθώς είδαν και τον ίδιο να καθαρίζει - γι΄αυτό και θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια.  



«Μπορεί η Δημοτική Αρχή να μην έχει την δυνατότητα να φροντίσει για την αποκομιδή των απορριμμάτων και τον καθαρισμό της μικρής παραλίας, αλλά οι πολίτες της Κέρκυρας αγαπάνε και το Βίδο.

Όχι μόνο το θέλουν καθαρό και ευπρεπισμένο αλλά το κάνουν και πράξη ! Δεν στέκονται στην απόδοση ευθυνών και στα παράπονα, αλλά παίρνουν πρωτοβουλίες και «σηκώνουν τα μανίκια»! Τους ευχαριστούμε όλους!» αναφέρει ο Σπύρος Νεράντζης.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ