Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπύρος Νεράντζης: «2019 - 2023, μια υπέροχη διαδρομή»

Σπύρος Νεράντζης
14 Σεπτεμβρίου 2023 / 14:34

«Εύχομαι η προεκλογική περίοδος να διεξαχθεί με μόνο κριτήριο τις πολιτικές τοποθετήσεις των παρατάξεων»

Στις αρχές του 2019 με μια ομάδα φίλων και γνωστών, με τις ίδιες αρχές και αξίες ξεκινήσαμε ένα υπέροχο ταξίδι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τον Οκτώβρη του 2022 αποφασίσαμε ότι δεν θα συμμετέχουμε στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σαν ανεξάρτητη παράταξη και ο καθένας μας θα επιλέξει τον δρόμο που θα ακολουθήσει.

Μαζί με τους Πάνο Βαρούχα και Γιάννη Βαρότση, θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε την παράταξη μας έως 31/12/2023 που λήγει η Δημοτική μας θητεία. Η συνέχιση της αυτοδιοικητικής μας ενασχόλησης με διαφορετικούς συνδυασμούς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην συνεργασία μας, ούτε βέβαια στις άριστες σχέσεις και την μακροχρόνια φιλία μας.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω :

  1. Όλους τους συνυποψήφιους, καθώς και όλους τους πολίτες που με την συμμετοχή τους και με την ψήφο τους, μας τίμησαν και μας έδωσαν την δυνατότητα και την δύναμη να συμμετέχουμε, στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής στον τόπο μας.
  2. Όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και όλους τους Δημοτικούς υπαλλήλους για την συνεργασία και την αναγνώριση των προθέσεων και των προσπαθειών της παράταξης μας.
  3. Την Δήμαρχο Κα Υδραίου Μερόπη για τις θέσεις ευθύνης που ανέθεσε, χωρίς να έχουμε απαιτήσει κάτι ανάλογο, στον αγαπητό και φίλο Αντιδήμαρχο Πάνο Βαρούχα και σε μένα προσωπικά.
  4. Όλους τους συμπολίτες μας, που παρόλο που δεν ήταν ψηφοφόροι μας, με τον καλό τους λόγο, μας συμπλήρωναν με δύναμη για να συνεχίσουμε.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμπολίτες μας, ανεξάρτητα από παρατάξεις, που έθεσαν τον εαυτό τους, με την υποψηφιότητα τους, στην κρίση του εκλογικού σώματος. Είναι πολύ σημαντικό και απαιτείται αφιέρωση χρόνου και εξόδων, απαιτείται έκθεση σε δημόσιο λόγο και κρίση, αντοχή, υπομονή και ενίοτε αντιπαραθέσεις είτε σε πολιτικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Εύχομαι η προεκλογική περίοδος να διεξαχθεί με μόνο κριτήριο τις πολιτικές τοποθετήσεις των παρατάξεων και να θυμόμαστε, ότι μετά τις εκλογές θα ζούμε όλοι στον ίδιο τόπο, θα συνεργαζόμαστε επαγγελματικά, προσωπικά και αυτοδιοικητικά. Να θυμόμαστε επίσης οι λύσεις όλων των προβλημάτων του τόπου μας, θα δοθούν μέσα από συνεννοήσεις, συνεργασίες και σύμπνοια!

Τέλος θα ήθελα να σταθώ στους μέχρι πρότινος συνυποψήφιους της παράταξης μας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία με τους συνδυασμούς που επέλεξαν να συμμετέχουν για τις επόμενες εκλογές και είμαι βέβαιος ότι όλοι μας θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στα κοινά με τις ίδιες αρχές και αξίες που μας ένωσαν το 2019!  

Σας ευχαριστώ για την δυνατότητα που μας δώσατε για την υπέροχη διαδρομή και πιστεύω ότι το ίδιο υπέροχο θα είναι και το υπόλοιπο ταξίδι για όλους μας!

ΣΠΥΡΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ