Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έτοιμο προς χρήση το νέο σχολικό κέντρο Βραγκανιωτίκων

Βραγκανιώτικα
23 Ιουνίου 2021 / 15:10

Ολοκληρώθηκε μετά από πολλά χρόνια η κατασκευή του έργου

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας). Πραγματοποιήθηκε την  περασμένη Παρασκευή , ύστερα από την προσωρινή παραλαβή και η Διοικητική παραλαβή προς χρήση του σύγχρονου Σχολικού Κέντρου Βραγκανιώτικων,  παρουσία του Περιφερειακού Δ/ντη Εκπαίδευσης κ. Αγγελόπουλου, του Αντιδημάρχου  Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκου Καλόγερου, κλιμακίου μηχανικών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, που είναι η διευθύνουσα  και επιβλέπουσα υπηρεσία και του Αναδόχου του Έργου.




Η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου  δήλωσε: “Ένα έργο που ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια, επιτέλους ολοκληρώνεται. Η παράδοση από τον Δήμο μας, στην εκπαιδευτική κοινότητα, της  σύγχρονης σχολικής μονάδας στα Βραγανιώτικα,  μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, εύχομαι να το χαρούν  οι δημότες, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς  και τα παιδιά μας.”



Από την πλευρά του  ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καλόγερος ανεφέρε τα εξής: “Μέρα χαράς για τον κάθε αυτοδιοικητικό όταν παραδίδει στην εκπαιδευτική κοινότητα ένα τέτοιο σύγχρονο σχολείο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για το έργο αυτό εργάστηκαν οι 2 προηγούμενες Δημοτικές Αρχές ενώ η σημερινή Δημοτική Αρχή ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα το ολοκλήρωσε.



Να ευχαριστήσω τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής της ΠΙΝ, για την άψογη συνεργασία μέχρι σήμερα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, καθώς και την ομάδα μηχανικών των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, που εργάστηκαν όλο αυτό το καιρό για να παραδοθεί το Σχολείο.”

Να σημειώσουμε ότι ο Ανάδοχος του έργου έχει την συμβατική υποχρέωση να συντηρεί το έργο για 18 μήνες από την ημέρα της παράδοσης του και να κάνει κάποιες  διορθώσεις σε σημεία, που του έχει υποδείξει η Τ.Υ.