Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημήτρης Μεταλληνός: Αηδιάζω με όσους ασκούν πολιτική εξόντωσης κατά της Δημάρχου

Δημήτρης Μεταλληνός
02 Δεκεμβρίου 2020 / 20:19

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μεγάλο πόνο αλλά και οργή εκφράστηκε στα social media ο θρήνος της κοινωνίας για το συγκλονιστικό θάνατο του 14χρονου παιδιού.

Αποδέκτης ποικίλων σχολιασμών, έγινε μαζί με άλλους αυτοδιοικητικούς, η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, έστω  και χωρίς να εμπίπτει ο δρόμος στη δική της αρμοδιότητα, όπως διευκρίνισε. Με αφορμή αυτά τα σχόλια, ο συνεργάτης της Δημήτρης Μεταλληνός, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, δήλωσε μέσω των ίδιων κοινωνικών δικτύων, εξαιρετικά ενοχλημένος.

Συγκεκριμένα έγραψε «Σήμερα χάθηκε άλλο ένα αθώο θύμα στην άσφαλτο, ενώ χαροπαλεύει άλλο ένα. Η σκέψη μας  βρίσκεται κοντά στις τραγικές οικογένειές τους και στην αγγελική ψυχούλα, που χάθηκε...

Σήμερα, όμως, διαπιστώνουμε ότι εξαιτίας (και) της πανδημίας έχουν απωλέσει οι περισσότεροι που σεργιανούν στο fb, κάθε ίχνος ΜΕΤΡΟΥ και αυτοελέγχου.

Στοχοποιούν ένα (δημόσιο ως επί το πλείστον) πρόσωπο και του φορτώνουν όλα τα δημόσια (ή ακόμη και προσωπικά τους) προβλήματα. Αηδιάζω ιδιαίτερα με όσους ασκούν πολιτική εξόντωσης (Killers), κατά της δημάρχου μας, που δεν φέρει καμία ευθύνη στην τραγική αυτή έκβαση, αφού δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου.

Είναι βαρύ το κλίμα και δύσκολη η καθημερινότητα.
Όσοι ψάχνουν για ευθύνες, ας έχουν το θάρρος (και όχι μόνο το θράσος) να επιδεικύουν τουλάχιστον ΔΙΚΑΙΗ κρίση και όχι συκοφαντίες.

Γιατί, την περίοδο αυτή που φορούμε όλοι αναγκαστικά ... μάσκες, αποκαλύπτεται και ο πραγματικός μας χαρακτήρας. Χάνουμε πολλά και ιδιαίτερα συνανθρώπους μας. Ας μην χάσουμε και την Ανθρωπιά μας...»