Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Νεκρός νεαρός μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στο Εμπορικό

Δυστύχημα
16 Μαρτίου 2024 / 18:51
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, αλλά ο νέος άνδρας τελικά κατέληξε

ΚΕΡΚΥΡΑ. Θανάσιμα τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου ένα νέο παιδί, περίπου 18 ετών, στην περιοχή του Λιμανιού, επάνω στη στροφή του Εμπορικού Κέντρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επέβαινε στην μοτοσικλέτα του με κατεύθυνση προς την πόλη, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολώνα.

Συμπτωματικά, στο σημείο βρέθηκε ιδιώτης γιατρός, ο οποίος έσπευσε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ο άνδρας είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του. Ο γιατρός έκανε προσπάθειες να τον επαναφέρει, χωρίς αποτέλεσμα.

Διεκομίσθη από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κέρκυρας χωρίς σφυγμό, όπου, παρά τις τις επίμoνες προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς των Επειγόντων, ο άνδρας δυστυχώς δεν επανήλθε στη ζώη.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλεξαν στοιχεία ώστε να ερευνήσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.