Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα συμμετοχής στις Επιμελητηριακές Εκλογές από τον Φιλόθεο Στέλλα

Επιμελητήριο Κέρκυρας
24 Nov 2017 / 11:23

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φιλόθεος Στέλλας: «Καλώ τον επιχειρηματικό κόσμο της Κέρκυρας, σε μαζική συμμετοχή στις Επιμελητηριακές Εκλογές της 1,2 και 3 Δεκεμβρίου 2017».

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2017 η διαδικασία υπόδειξης εκπροσώπων, από τις εταιρείες κάθε νομικής μορφής, για τις επικείμενες εκλογές ανάδειξης της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας.
 
Αμέσως μετά ο Επικεφαλής του συνδυασμού Φιλόθεος Στέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Το πρώτο στοίχημα του συνδυασμού μας, που ήταν η κινητοποίηση και η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων επιχειρηματιών και επαγγελματιών στη διαδικασία των εκλογών του Επιμελητηρίου, φαίνεται να κερδήθηκε.
 
Από τις μερικές δεκάδες εταιρειών, που στις προηγούμενες εκλογές υπέδειξαν εκπροσώπους, φτάσαμε σε ένα αριθμό που ξεπερνά τις 250 εταιρείες για τις φετινές εκλογές.
 
Οι συνεργάτες, οι υποψήφιοι του ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε από καρδιάς, τον τεράστιο αριθμό, για τα δεδομένα ενός νέου συνδυασμού, επαγγελματιών που άκουσαν τα επιχειρήματά μας, πείστηκαν για το όραμά μας και μας εμπιστεύτηκαν, και συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.
 
Με λύπη ωστόσο πληροφορηθήκαμε ότι υπήρξαν κρούσματα υποβολής πρακτικών, τα οποία δεν ήταν σε γνώση των μετόχων ή ακόμα και Προέδρων των επιχειρήσεων.
 
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην είναι αληθή τα γεγονότα αυτά, γιατί τραυματίζουν την διαδικασία και πλήττουν το θεσμό του Επιμελητηρίου.
 
Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ως ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, με ενθουσιασμό, με ευπρέπεια, με πίστη στις ιδέες μας για ένα νέο, δυναμικό και πρωτοπόρο Επιμελητήριο και καλούμε, όλους τους συναδέλφους, κάθε επιχειρηματικής και επαγγελματικής δραστηριότητας, από όλο το νομό, να συμμετέχουν στη διαδικασία των εκλογών και όλοι μαζί να κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ για το καλό των επιχειρήσεών μας και μόνο».