Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΝΟΔΕ προς Γαλιατσάτο: Συγνώμη που μιλάμε χωρίς να σας ρωτήσουμε!

Γαρίτσα
21 Φεβρουαρίου 2017 / 16:53

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μία καυστική ανακοίνωση απαντά η ΝΟΔΕ στον Περιφερειάρχη, ο οποίος επιρρίπτει τις ευθύνες για την κατάντια τη Γαρίτσας στις προηγούμενες Αρχές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Η ανακοίνωση:

«Συγνώμη που μιλάμε, θα σας ρωτάμε πρώτα «κομισάριε» Γαλιατσάτε.

Έχασε την ψυχραιμία του ο κύριος περιφερειάρχης. Όταν η αλήθεια δεν τον συμφέρει τότε κακό για την αλήθεια. Δυστυχώς για αυτόν, ή αλήθεια είναι φανερή μπροστά στα μάτια μας. Μια βόλτα στην Γαρίτσα το αποδεικνύει. Η κατάσταση της Κέρκυρας και από ότι πληροφορούμαστε και των άλλων νησιών, είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Αντί λοιπόν να κατεβάσετε το κεφάλι κύριε περιφερειάρχη και να ζητήσετε συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς σας, τους οποίους σας τους επιστρέφουμε, επιτίθεστε εναντίον αυτών που ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να σας κρίνουν συμπεριλαμβανομένων και των  Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης  που αποτελούν θεμελιώδη παράγοντα της Δημοκρατίας.

Αν θέλετε να μιμηθείτε ολοκληρωτικά καθεστώτα των οποίων είστε θιασώτης , φιμώνοντας ότι δεν ελέγχετε, εμείς δεν θα το επιτρέψουμε.H λογική της τρομοκράτησης που έχετε επιβάλει στον τρόπο διοίκησης της περιφέρειας και στο προσωπικό της μπορεί να ταιριάζει σε άλλες χώρες και συστήματα που ονειρεύεστε αλλά όχι στην Κέρκυρα. Μπορεί να βαυκαλίζεστε με τις «βραβεύσεις» που μόνος σας στήνετε με τους κολλητούς σας, για να δικαιολογήστε τα ταξιδάκια στην Αμερική αλλά ο κερκυραϊκός και επτανησιακός λαός βλέπουν την Κέρκυρα και τα άλλα νησιά να καταρρέουν  και να υποβαθμίζονται.

Το να ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα για τις προηγούμενες από εσάς διοικήσεις είναι δείγμα αδυναμίας και μικρότητας.  Μάλλον δεν το συνειδητοποιήσατε ακόμα, κυβερνάτε δύο και πλέον χρόνια και δεν κάνετε τσιπουροκουβέντα σε αναρχοαυτόνομα κουτούκια. Αν έχετε στοιχεία για το οτιδήποτε κάντε αυτό που πρέπει.To μόνο που κάνετε είναι να εξυβρίζετε τοuς πάντες και να δείχνετε μια καθεστωτική, αυταρχική και αμετροεπή νοοτροπία και να αποφεύγετε να πείτε την αλήθεια. Ως πότε θα κοροϊδεύετε τον κόσμο κύριε περιφερειάρχη; Πείτε μας ένα έργο που σχεδιάσατε και ολοκληρώσατε; Γεμίσατε τον κόσμο ψέματα ως άλλος ψευτοθόδωρος και φρούδες ελπίδες ότι με σας και την κυβέρνηση σας θα τρώμε με χρυσά κουτάλια, ότι θα εξολοθρεύσετε τους κακούς ξένους και ότι θα φέρετε την σωτηρία στο τόπο. Μας κατηγορείτε ότι δεν περάσαμε να μας ενημερώσετε για το «τιτάνιο» έργο που ισχυρίζεστε ότι επιτελείτε.

Δυστυχώς για σας έχουμε στελέχη του κόμματος μας, εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους, που και βλέπουν και μας ενημερώνουν. Όμως ειλικρινά τι θα είχατε να μας πείτε εκτός από παραμύθια στα οποία είστε ειδικός και εσείς και η κυβέρνηση σας; Τελικά αυτό με το οποίο χαρακτηρίσατε τους Κερκυραίους θα μείνει στην ιστορία του τόπου ως το προσωνύμιο της παρουσία σας στην διοίκηση της περιφέρειας. Η περίοδος της  διακυβέρνησης σας θα ονομάζεται «τα καραγκιοζιλίκια του ψευτοθόδωρου»

Ο λαός βιώνει καθημερινά τα αποτελέσματα της πολιτικής σας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο. Σταματήστε επιτέλους την παρελθοντολογία ,τις δικαιολογίες και τα ψέματα στα οποία είστε καλλιτέχνης, ισάξιος του πρωθυπουργού σας. Εάν δεν μπορείτε να διοικήσετε, κάτι που είναι φανερό σε όλους πια, παραιτηθείτε προσφέροντας την καλύτερη υπηρεσία στην Κέρκυρα και τα υπόλοιπα νησιά».