Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Γιατροί του Κόσμου στην Ανουντσιάτα

Bazaar
09 Δεκεμβρίου 2019 / 12:22

Οι Γιατροί του Κόσμου που βρίσκονται στην Κέρκυρα εδώ και λίγους μήνες προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με την τοπική κοινωνία και να κοινοποιήσουν τις δράσεις που κάνει διεθνώς η οργάνωση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χριστουγεννιάτικο bazaar πραγματοποίησαν oι Γιατροί του Κόσμου στην πλατεία Ανουτσιάτα,  με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου της οργάνωσης, ενώ  παράλληλα ενημέρωσαν για τη δράση τους εδώ.
Θα βρίσκονται στο ίδιο σημείο μέχρι την Παρασκευή 10 -2 τα πρωινά και 6-8 τα απογεύματα. 

Οι Γιατροί του Κόσμου που βρίσκονται στην Κέρκυρα εδώ και λίγους μήνες προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με την τοπική κοινωνία και να κοινοποιήσουν τις δράσεις που κάνει διεθνώς η οργάνωση.

Η Γεωργία Τσέλλιου εθελόντρια των Γιατρών του Κόσμου μιλώντας στο enimerosi.com τόνισε:
"Ο κόσμος έχει δείξει πολύ αγάπη, είναι ανοικτός και θέλει να βοηθήσει μια νέα δράση που πραγματοποιείται στο νησί και μας δίνει ελπίδα ότι τέτοιου είδοης δράσεις  θα πραγματοποιηθούν όλη τη χρονιά."

Οι Γιατροί του Κόσμου καλούν  στο φιλανθρωπικό Gala που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19  Δεκεμβρίου στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala Δείπνο την Πέμπτη στις 7:30μμ στο ξενοδοχείο Rodostamo Hotel Corfu στο Κομμένο.

Τιμή εισιτηρίου: 50€

Ώρα προέλευσης: 19:30
Δείπνο: 21:00 * Επίσημο βραδινό ένδυμα
Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 6932907894Πηγή: www.CorfuWall.gr