Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ασπίδα για μία νέα ζωή»

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
30 Nov 2023 / 17:00

Όλα τα έσοδα από το event θα διατεθούν για την υποστήριξη του αξιόλογου έργου των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας για την άμεση απόκριση σε επείγουσες κρίσεις.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενημερωτική ημερίδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 16:00 στο Πρότυπο Κέντρο Μαιευτικής Φροντίδας και Baby Spa, Εθνική Πέλεκα, Τρίκλινο. Θέμα  «Ασπίδα για  μία νέα ζωή».  Όλα τα έσοδα από το event θα διατεθούν για την υποστήριξη του αξιόλογου έργου των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας για την άμεση απόκριση σε επείγουσες κρίσεις. Την εκδήλωση διοργανώνει η Ρούλα Ρουβά, πρέσβειρα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτής της ξεχωριστής ημερίδας, θα πραγματοποιηθούν τρία σεμινάρια που καλύπτουν σημαντικά θέματα όπως:

- Το ταξίδι του μητρικού θηλασμού, από την Ρούλα Μαντζουρογιάννη, Μαία, BSc, MSc, IAIM.

- Εισαγωγή στερεών, BLW (Baby - led weaning) και η διατροφή του παιδιού μέχρι τα δύο έτη, από την Κατερίνα Κορακιανίτη, B.Sc. (Hons) Χημικός - Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Diet & NLP Wellbeing Coach.

- Εισαγωγή στερεών τροφών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς για να μη "πνίγονται" στον φόβο από την Χριστίνα Σπυρίδου, Παιδίατρος, MD, MRCPCH, PgD.

Κάποιοι τυχεροί νικητές θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν λαμπερά δώρα, ευγενική χορηγία των εταιριών Medela Greece και Mustela Greece.