Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νικολούζος: «Εμείς «τρέξαμε» το θέμα της ανάπλασης του Άλσους!»

Νικολούζος Κώστας
15 Nov 2019 / 15:01

Την έκπληξή του εξέφρασε στο enimerosi.com ο τέως Δήμαρχος Κέρκυρας για το ότι η νυν δημοτική αρχή επιχειρεί να εμφανίσει ως δική της επιτυχία την έγκριση του έργου της ανάπλασης του άλσους Γαρίτσας - Ανεμομύλου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έκπληκτος δήλωσε ο τέως Δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος της ανάπλασης του Άλσους Γαρίτσας - Ανεμομύλου και την έγκρισή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων.

Ο κος Νικολούζος υπογράμμισε μιλώντας στο enimerosi.com  πως όλο το σχέδιο ανάπλασης του παραλιακού άλσους μελετήθηκε και οργανώθηκε μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια από την δική του δημοτική αρχή τα προηγούμενα χρόνια.

«Οι δικές μας υπηρεσίες ήταν αυτές που προχώρησαν το σχέδιο ανάπλασης του άλσους της Γαρίτσας και του Ανεμόμυλου, το μόνο που απέμενε ήταν η έγκριση από από το Κ.Α.Σ. (σ.σ. το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) κι εν συνεχεία η έγκρισή του από το Δημοτικό Συμβούλιο...» τόνισε ο Κώστας Νικολούζος στο enimerosi.com, για να προσθέσει χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί επιχειρούν στη νυν δημοτική αρχή να παρουσιάσουν αυτό το πολύ σημαντικό έργο ως αποτέλεσμα δικής τους δουλειάς, οργάνωσης και πρωτοβουλίας. Το μόνο που έκαναν ήταν να το περάσουν από το Δημοτικό Συμβούλιο, μόλις ήρθε η έγκριση από το Κ.Α.Σ.

Ε, τι να κάνουμε, έτυχε το «πράσινο φως» από το Κ.Α.Σ. να έρθει τον Οκτώβριο, όταν εμείς είχαμε αποχωρήσει, αυτό τι σημαίνει...; Αναιρεί τη δουλειά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια...;»