Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τι απαντά ο Σπύρος Νεράντζης στους «καχύποπτους»

Σπύρος Νεράντζης
31 Ιουλίου 2019 / 08:07

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον επικεφαλής της «Εκκίνησης» Λευτέρη Μαρκάτη, αλλά και σε όσους βλέπουν με καχυποψία τη συνεργασία με τη νεοκλεγείσα δήμαρχο, απαντά ο Σπύρος Νεράντζης της «Κέρκυρας Ψηλά».

Σε χθεσινή του ανακοίνωση, ο Λευτέρης Μαρκάτης επέκρινε την απόφαση για συνεργασία Υδραίου-Νεράντζη, αναζητώντας τα κίνητρα και χαρακτηρίζοντας την παράταξη "Κέρκυρα Ψηλα" «πλήρως συστημική, χωρίς σαφές ιδεολογικό στίγμα».  

Νεράντζης: Εμείς επιλέξαμε τη δράση

«Η κατάσταση που ζούμε δεν μας δίνει την πολυτέλεια για αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες», απαντά ο Σπύρος Νεράντζης. 
«Η περίοδος, που αρχίζει τον Σεπτέμβριο για την νέα δημοτική αρχή έχει πολλή δουλειά. Δύσκολη. Είμαστε αποφασισμένοι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για το μέγιστο αποτέλεσμα. Η συμβολή και της αντιπολίτευσης στη βάση αρχών είναι πολύ χρήσιμη. Εμείς επιλέξαμε την δράση. Όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.
Στην προγραμματική συμφωνία, που έχουμε συνάψει με την παράταξη της νεοεκλεγείσας Δημάρχου Κας Υδραίου, αναφέρονται συγκεκριμένα και αναλυτικά οι τομείς σύγκλισης. Πρόκειται για τις προεκλογικά διακηρυγμένες θέσεις μας. Στις ίδιες προεκλογικές μας θέσεις αναφέρουμε ρητά ότι θα συνεργαστούμε με όλους  στη βάση προγραμμάτων, δημόσια και χωρίς συναλλαγές.
Όποιος έχει την διάθεση και την πρόθεση να ενημερωθεί, πριν βγάλει τα πολιτικά του συμπεράσματα, για το πρόγραμμα μας, τις αρχές μας και τις προεκλογικές μας θέσεις μπορεί να ανατρέξει στην διεύθυνση www.nerantziskerkyrapsila.com
 
Τέλος αξίζει να τεθεί ένα καίριο ερώτημα σε όποιον αντιμετωπίζει με καχυποψία την συνεργασία της «Κέρκυρα Ψηλά» με την πλειοψηφούσα παράταξη. Αποδεχόμαστε ή όχι την απλή αναλογική ως δίκαιο, αναλογικό και δημοκρατικό σύστημα; Και πως θα εφαρμοστεί η απλή αναλογική, που καθιέρωσε ο «Κλεισθένης»  αν όχι με συνεργασίες;»