Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκος Καλόγερος: «Τίποτα δεν θα καταφέρουν με τη λάσπη»

Νίκος Καλόγερος
15 Ιουλίου 2019 / 13:09

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προσπαθούν να μας σύρουν σε μια άγονη αντιπαράθεση,

λέει ο στενός συνεργάτης της νέας δημάρχου, δημοτικός σύμβουλος Νίκος Καλόγερος. Σχολιάζοντας τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μετά την τηλεοπτική δήλωση-βόμβα του Κώστα Νικολούζου, ότι η νέα δήμαρχος ζήτησε να σταματήσουν οι διαδικασίες για το εργοστάσιο απορριμμάτων, ο Νίκος Καλόγερος δήλωσε:

«Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να ρίξουν λάσπη σε μια νέα Δήμαρχο, που ακόμα δεν έχει αναλάβει τα καθήκοντα της, δεν θα τα καταφέρουν.
Είναι εκείνοι που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Απόδειξη ότι είτε καταψηφίστηκαν είτε δεν είχαν το σθένος ούτε να κατέβουν στις εκλογές.

Η Μερόπη Υδραίου και όλοι εμείς έχουμε ξεκάθαρες θέσεις. Η διαγωνιστική διαδικασία για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων πρέπει να προχωρήσει άμεσα από τη στιγμή που υπάρχει ήδη η χρηματοδότηση. Και η δική μας δημοτική αρχή είναι αυτή που θα επιταχύνει τις διαδικασίες και θα το ολοκληρώσει.

Από την 1η Σεπτεμβρίου όμως έχουμε μπροστά μας ένα τιτάνιο έργο: να βελτιώσουμε την εικόνα και το επίπεδο καθαριότητας στο νησί, να κάνουμε την ανακύκλωση τρόπο ζωής, να αναπνεύσει επιτέλους η Κέρκυρα.

Σε αυτή την προσπάθεια, η Μερόπη Υδραίου και η Νέα Δημοτική Αρχή έχουν επιλέξει το δρόμο της συνεργασίας. Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να μας σύρουν σε άγονα πεδία αντιπαράθεσης, εμείς θα παραμείνουμε στο δρόμο της συνεργασίας.
Αυτή είναι η δική μας προτεραιότητα αλλά και η εντολή των πολιτών».