Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απ’ τη νεολαία στους Σιναράδες ο Μπορμπότης

ΜΠΟΡΜΠΟΤΗΣ
20 Μαΐου 2019 / 12:48

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε σύσκεψη νεολαίας, στο Εργατικό Κέντρο, συμμετείχε το Σάββατο ο υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων της ΛΑ.ΣΥ., Γιάννης Μπορμπότης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μαθητές, φοιτητές και νέοι εργαζόμενοι, που συζήτησαν γύρω από τα όσα τους απασχολούν ενόψει και των προσεχών εκλογών, της 26ης Μαϊου. Με τον κ. Μπορμπότη να τους καλεί να μη συμβιβαστούν με «μία από τα ίδια» σ αυτές τις εκλογές, ιδιαίτερα οι 500.000 νέοι που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά.
«Η νεολαία απαιτείται να ψηφίζει μαχητικά, διεκδικητικά και ανυπότακτα! Για μία ζωή με αξιοπρέπεια και σύγχρονα δικαιώματα. Γιατί πρόοδος σήμερα για τους νέους και τις νέες είναι να απολαμβάνουν μία ζωή καλύτερη από αυτή που είχαν οι γονείς και παππούδες τους. Γιατί στην εποχή της τόσο μεγάλης ανάπτυξης της επιστήμης, της τεχνολογίας και της παραγωγής, δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι όλο και λιγότεροι νέοι θα μορφώνονται ολοκληρωμένα, ότι όλο και λιγότεροι νέοι θα έχουν σταθερή δουλειά» τόνισε, μεταξύ άλλων.
Κατόπιν, ο υποψ. Δήμαρχος πραγματοποίησε περιοδεία στους Σιναράδες, πλαισιωμένος απ’ τον υποψ. Περιφερειακό Σύμβουλο, Μπάμπη Χαραλάμπους και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, Ευτυχία Γραμμένου, Νίκο Δουκάκη, Σπύρο Δουκάκη και Νίκο Πηγή.
Ακολούθησε ομιλία και συζήτηση σε καφενείο του χωριού, κυρίως γύρω από την έλλειψη των υποδομών και την ευθύνη που έχει η Δημοτική και Περιφερειακή αρχή για αυτή την κατάσταση. Ειδικά, δε, επισημάνθηκε το θέμα της οδοποιϊας, η έλλειψη βιολογικού καθαρισμού και δικτύου αποχέτευσης στο χωριό και, βεβαίως, το ζήτημα των απορριμμάτων.
«Η έλλειψη προσανατολισμού των τοπικών αρχών να λύσουν τα λαϊκά προβλήματα είναι εμφανής σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας στα χωριά όλης της Κέρκυρας» σημειώθηκε από πλευράς υποψηφίων.