Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Λευκάδα με την Υπουργό Τουρισμού ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος

Λευκάδα
29 Μαρτίου 2019 / 09:35

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί στη Λευκάδα η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με τις τοπικές αρχές, τους επαγγελματικούς φορείς του τόπου και επαγγελματίες του τουρισμού.
Η Κουντουρά συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θ. Γαλιατσάτο, τον  Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλικιά και τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπύρο Γαλιατσάτο.



Επιθεώρησαν από κοινού τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη  στο υπό ολοκλήρωση τουριστικό αγκυροβόλιο στη Βασιλική, και τον όρμο του Βλυχού, όπου σχεδιάζεται χωροθέτηση Μαρίνας. Επίσης  συναντήθηκε στο Νυδρί με επαγγελματίες της περιοχής
Το απόγευμα η Υπουργός Τουρισμού θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Λευκάδας, όπου θα έχει ανοιχτό διάλογο με τους  τουριστικούς και επαγγελματικούς φορείς της Λευκάδας, ενώ, θα δώσει το «παρών» στην ημερίδα του Υπουργείου Μεταναστευτική Πολιτικής για την κοινωνική ένταξη των προσφύγων και θα είναι ομιλήτρια στη ΓΣ του ΕΟΑΕΝ.