Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λευκάδα: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για βιασμό ανήλικης

Λευκάδα
31 Αυγούστου 2023 / 14:05
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Σύμφωνα με την καταγγελία εξαναγκάστηκε με τη χρήση σωματικής βίας

ΛΕΥΚΑΔΑ. Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 21 ετών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Λευκάδα, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη.

Προηγήθηκε, σχετική καταγγελία, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το πρωί της Δευτέρας (28.08.2023), σύμφωνα με την οποία, η ανήλικη, εξαναγκάστηκε, από δύο αλλοδαπούς άνδρες, με τη χρήση σωματικής βίας σε συνουσία, το βράδυ της Παρασκευής (25.08.2023), σε παραλία του νησιού.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.   

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.