Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχωρεί για τους Βαλκανικούς η Καρύδη

Στίβος
07 Φεβρουαρίου 2019 / 19:01
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Βαλκανικοί αγώνες κλειστού στίβου Κ20 θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 10/2 στην Κωνσταντινούπολη

και η ελληνική εθνική ομάδα θα έχει τέσσερα αγόρια και πέντε κορίτσια που θα την εκπροσωπήσουν με την Κέρκυρα να εκπροσωπείται από τη νεαρή Σπυριδούλα Καρύδη.
Η Κερκυραία πρωταθλήτρια με τα πολλά ρεκόρ και τις διακρίσεις, πάει να αγωνιστεί στο τριπλούν, περισσότερο για να προετοιμαστεί ενόψει των καλοκαιρινών της υποχρεώσεων. Θέλει όμως φορώντας τα γαλανόλευκα μέσα στην Τουρκία να πάρει την πρωτιά, άλλωστε σε κάθε αγώνα τα δίνει όλα και πριν λίγες μέρες στο ΣΕΦ έκανε ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο.
Η Σπυριδούλα θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη με την ομάδα Κ20 το Σάββατο 9/2 στις 7:20 το πρωί και θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα το πρωί. Αναλυτικά η αποστολή:
Έφηβοι: 60 μ.: Σωτήρης Κομιανός Γραββάνης (ΑΟ Κάλλιστος), 60 μ. εμπ.: Παντελεήμων Κουκουρογιαννάκης (ΑΟ Λασιθίου), Επί κοντώ: Αντώνης Σάντας (ΑΟ Φιλοθέης), Μήκος: Αλέξης Αργυρόπουλος (ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας)
Νεάνιδες, 60 μ.: Μαρκέλα Παπανδρέου (ΣΑΚΑ), Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΓΑΣ Κουφαλίων), 800 μ.: Ελλη - Ευτυχία Δεληγιάννη (ΣΑΚΑ), 60 μ. εμπ.: Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά), Τριπλούν: Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός ΓΣ).

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια