Αναχωρεί για τους Βαλκανικούς η Καρύδη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Βαλκανικοί αγώνες κλειστού στίβου Κ20 θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 10/2 στην Κωνσταντινούπολη

07
Φεβρουαρίου / 2019

και η ελληνική εθνική ομάδα θα έχει τέσσερα αγόρια και πέντε κορίτσια που θα την εκπροσωπήσουν με την Κέρκυρα να εκπροσωπείται από τη νεαρή Σπυριδούλα Καρύδη.
Η Κερκυραία πρωταθλήτρια με τα πολλά ρεκόρ και τις διακρίσεις, πάει να αγωνιστεί στο τριπλούν, περισσότερο για να προετοιμαστεί ενόψει των καλοκαιρινών της υποχρεώσεων. Θέλει όμως φορώντας τα γαλανόλευκα μέσα στην Τουρκία να πάρει την πρωτιά, άλλωστε σε κάθε αγώνα τα δίνει όλα και πριν λίγες μέρες στο ΣΕΦ έκανε ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο.
Η Σπυριδούλα θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη με την ομάδα Κ20 το Σάββατο 9/2 στις 7:20 το πρωί και θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα το πρωί. Αναλυτικά η αποστολή:
Έφηβοι: 60 μ.: Σωτήρης Κομιανός Γραββάνης (ΑΟ Κάλλιστος), 60 μ. εμπ.: Παντελεήμων Κουκουρογιαννάκης (ΑΟ Λασιθίου), Επί κοντώ: Αντώνης Σάντας (ΑΟ Φιλοθέης), Μήκος: Αλέξης Αργυρόπουλος (ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας)
Νεάνιδες, 60 μ.: Μαρκέλα Παπανδρέου (ΣΑΚΑ), Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΓΑΣ Κουφαλίων), 800 μ.: Ελλη - Ευτυχία Δεληγιάννη (ΣΑΚΑ), 60 μ. εμπ.: Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά), Τριπλούν: Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός ΓΣ).

Σπύρος Πίκουλας