Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διπλή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Επιμελητήριο

ΝΟΔΕ ΝΔ
05 Φεβρουαρίου 2019 / 12:00

Στήριξη σε Ρόδη Κράτσα για Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Μερόπη Υδραίου για τον Δήμο Κέρκυρας, από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λ. Αυγενάκη, μέσω ανακοίνωσης που ανέγνωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρουσία πλήθους κόσμου, μελών του κόμματος, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα Επιμελητήριο η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας που ήταν ταυτόχρονα και εκδήλωση του Τμήματος Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟΔΕ που αφορούσε τις «Πολιτικές Ενίσχυσης της Οικογένειας & των ασθενέστερων συμπολιτών μας».



Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση αυτή ήταν η αν. Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Σοφία Ζαχαράκη, ενώ μίλησαν ακόμα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός και η Υπεύθυνη Τομέα Γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ Άννα Γούση.
«Η παρουσία του κόσμου και ο παλμός της εκδήλωσης ήταν τα στοιχεία που εγγυώνται την νίκη της ΝΔ σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και είναι αυτά που εγγυώνται την αλλαγή σελίδας στην Ελλάδα» τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός, ενώ η Σοφία Ζαχαράκη και η Άννα Γούση αναφέρθηκαν στα σημερινά δεδομένα στην Ελλάδα για την μέση οικογένεια και ανέλυσαν την πολιτική και το πρόγραμμα της ΝΔ για την οικογένεια και την υπογεννητικότητα.