Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου «Κέρκυρα- Καποδίστριας» ο Γιάννης Κοντός

Γιάννης Κοντός
16 Ιουλίου 2023 / 11:01
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Πρόεδρος Γιάννης Κοντός ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο Παναγιώτη Αγγελάκο για τη σημαντική του προσφορά στον Όμιλο και υποσχέθηκε να συνεχίσει με ζήλο τον ίδιο δρόμο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στις 15 Ιουλίου σε εκδήλωση που φιλοξένησε το εστιατόριο «Εν Πλώ» στο Φαληράκι, έγινε η επίσημη εκδήλωση για την αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου «Κέρκυρα- Καποδίστριας».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους ο Βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ κ. Στέφανος Γκίκας, η Δήμαρχος κ. Κέρκυρας & ΔΝ κ. Μερόπη Υδραίου, η Αντιπεριφερειάρχης ΙΝ κ. Μελιτα Ανδριωτη, η Διοικήτρια του ΓΝΚ κ. Μαντώ Εγγλεζοπούλου, ο εκπρόσωπος της ΑΔ Κερκυρας κ. Σταθης Κανταρελης, ο Αρχιμουσικός της Φ.Ε. «Μάντζαρος» κ. Σωκράτης Άνθης, ο Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Σχολής Κέρκυρας κ. Σπυρος Ανδριώτης και αρκετοί άλλοι εκλεκτοί φίλοι.

Παρών επίσης και ο προ-Διοικητής & Πρόεδρος του αδελφού Ρ.Ο. Κέρκυρας κ. Δημήτρης Πιτσινίγκος με αντιπροσωπεία του Ομίλου του.

Η βραδιά ξεκίνησε με μια μικρή συναυλία από το κουιντέτο πνευστών της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος», την οποίαν ευχαριστούμε θερμά που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ακολούθησε μια μικρή συναυλία, διαφορετικού ρεπερτορίου, από το σύνολο 5 Κερκυραίων μουσικών «Brass For Five».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος 2022-23 Παναγιώτης Αγγελάκος αναφέρθηκε στις δράσεις και τα πεπραγμένα του ομίλου κατά τη διάρκεια της ροτ. χρονιάς 2022-23.

Ακολούθως η πρ. Προεδρος Ελσα Δολιανιτη βράβευσε εκ μέρους του Ομίλου το μελος μας κ. Anne Moran, ως το πιο τακτικό μελος του Ομίλου.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την τελετή παράδοσης της ηγεσίας του Ομίλου στον νέο Πρόεδρο 2023-24, Δικηγόρο Γιάννη Κοντό και το νέο Δ.Σ. που αποτελείται από τους κ.κ. Ελένη Κουρή - Αντιπρόεδρο, Κώστα Καρβούνη - Γραμματέα, Γιάννη Γαβαλά - Ταμία, Μαρία Κουρκούλου - Κοσμήτορα (και εψηφισμένη Πρόεδρο 2024-25), Νικόλ Καμβά - Μελος και Έλσα Δολιανίτη αν. Μελος.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Κοντός ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο Παναγιώτη Αγγελάκο για τη σημαντική του προσφορά στον Όμιλο και υποσχέθηκε να συνεχίσει με ζήλο τον ίδιο δρόμο.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την εισδοχή 6 νέων Ροταριανών μελών. Συγκεκριμένα εισήλθαν ως νέα μέλη στον Όμιλο οι κ.κ. Πέτρος Αγγελόπουλος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ΙΝ, Νίκος Θεοδόσης - Δικηγόρος, μέλος του ΔΣ της ΦΕ Μάντζαρος, Προκόπης Μουρμούρης - δημοτικός υπάλληλος, Χάρης Αρμενιάκος - ιδιοκτήτης του Βιβλιοπωλείου «Συμμετρία», Δημήτρης Τριανταφύλλου - Μουσικός & μελος της Συμφωνικής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», και Διονύσης Μαρτίνης - Μουσικός, Διδασκαλος της ΦΕ Μάντζαρος.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε όπως πάντα ο τ. Πρόεδρος του Ομίλου Λάκης Τζιλιάνος και οι συνεργάτες του.

ΦΩΤΟ@FB ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΣ

ΦΩΤΟ@ FB ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.