Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νικολέτα Πανδή: Σε λίγες μέρες τα φανάρια της Αγ. Αικατερίνης θα λειτουργούν

φωτεινοί σηματοδότες
19 Ιανουαρίου 2019 / 19:42
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Σε άθλια κατάσταση οι φωτεινοί σηματοδότες στην Εθν. Παλαιοκαστρίτσας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σχεδόν ένα μήνα βρίσκονται εκτός λειτουργίας οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο της Αγίας Αικατερίνης στις Αλυκές, ένα σημείο πολυσύχναστο και δυστυχώς αιματοβαμμένο. Σε ερώτηση του enimerosi.com, η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, η οποία επικοινώνησε την ίδια στιγμή με τον τεχνικό, απαντά: «Το συνεργείο έχει  ξεκινήσει, με διαβεβαίωσαν ότι σε μια εβδομάδα, το πολύ οκτώ μέρες, τα φανάρια θα λειτουργούν».
Τα φανάρια στον κόμβο της Αγίας Αικατερίνης στις Αλυκές, έσβησαν μόλις  αποκαταστάθηκε η λειτουργία των φαναριών λίγο παρακάτω, στον κόμβο της Εκάτης, τα οποία ήταν πολύ καιρό εκτός λειτουργίας.
Σχεδόν ταυτόχρονα «έσβησαν» οι σηματοδότες και σε άλλα σημεία της Εθν. Παλαιοκαστρίτσας. Συγκεκριμένα μεταξύ Νοσοκομείου και διασταύρωσης Τζάβρου, μια διαδρομή δύο χιλιομέτρων δηλαδή, μετρήσαμε τουλάχιστον τέσσερα φανάρια «νεκρά». Η Νικολέτα Πανδή απαντά «είναι όλο το δίκτυο πολύ παλιό και σε κακή κατάσταση, γι΄αυτό οι βλάβες είναι τόσο συχνές. Έχουμε σκοπό να αντικατασταστήσουμε όλες οι συνδέσεις»
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.