Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καθαρίζονται οι νησίδες - Σε λειτουργία τα φανάρια του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Φωτεινοί σηματοδότες
17 Ιανουαρίου 2024 / 15:10

Tις επόμενες δύο με τρεις ημέρες αναμένεται να λειτουργήσουν και οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο των Γουβιών (Diellas)

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ι.Ν.). Με εντατικούς ρυθμούς τα συνεργεία προχωρούν στον ευπρεπισμό και στον καθαρισμό των νησίδων από χόρτα και κλάδεμα δέντρων στην Εθνική Οδό Παλαιοκαστρίτσας, όπως ενημερώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων και Προγραμματισμού Γιώργος Μάμαλος. Ο ευπρεπισμός του οδικού δικτύου, που έχει ως στόχο όχι μόνο την αισθητική του αναβάθμιση, αλλά και την ασφάλεια των εποχουμένων θα συνεχιστεί, τόσο προς το βόρειο τμήμα του νησιού, όσο και προς το νότιο τμήμα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ευπρεπισμού των δρόμων, εφιστάται η ιδιαίτερη προσοχή των διερχομένων οδηγών, για την προστασία των εργαζομένων στα συνεργεία καθαρισμού.

Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων και Προγραμματισμού, κάνει γνωστό ότι επισκευάστηκε η βλάβη των φωτεινών σηματοδοτών στον κόμβο του Νοσοκομείου και πλέον λειτουργούν κανονικά, ενώ τις επόμενες ημέρες δύο με τρεις ημέρες αναμένεται να λειτουργήσουν και οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο των Γουβιών (Diellas).