Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεκτό το αίτημα μεταφοράς του παιδοκτόνου στις φυλακές Γρεβενών

παιδοκτόνος
13 Ιανουαρίου 2019 / 11:04

ΑΘΗΝΑ. Δεκτό έγινε από την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών του Υπουργείου Δικαιοσύνης το αίτημα του 52χρονου για μεταφορά στις φυλακές Γρεβενών.

Ο 52χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της 28χρονης κόρης του την Πρωτοχρονιά στην Κέρκυρα,  δέχθηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, επίθεσή από συγκρατούμενούς του στις Φυλακές Κορυδαλλού.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε προβεί σε διάψευση για την επίθεση, αποδίδοντας τη σωματική κατάσταση του κρατούμενου σε αυτοτραυματισμό

Σε απάντηση, ο δικηγόρος του Βασ. Νουλέζας, με ανάρτησή του, διευκρίνισε: «Η ομαδική επίθεση κατά του εντολέα μου Π.Α.στόν Κορυδαλλό εκδηλώθηκε με ύβρεις,απειλές,προπηλακισμούς & γροθιές περ 18.30μμ χθες 10.1 από συγκρατουμένους του στήν πτέρυγα όπου μετεφέρθη στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού , οπότε μεταφέρθηκε στό Νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού ΑΓ.ΠΑΥΛΟΣ να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς διαγνώσθηκαν ελαφρά τραύματα ,εκδορές σε όλο τό σώμα του ,αλλά και για λόγους προστασίας,όπου τελικώς διανυκτέρευσε.
Ο αυτοτραυματισμός όπως έχει η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, έγινε μεταγενέστερα σήμερα το πρωί 11.1 πρίν μεταφερθει στήν Ψυχιατρική Κλινική Γεν.Νοσοκομείου Νίκαιας .
Στήν συνέχεια επέστρεψε στό Ψυχιατρείο Κορυδαλλού όπου νοσηλεύεται μέχρι τώρα σε ιδιατέρως κακή ψυχολογική κατάσταση .
Υπέβαλε σήμερα Αίτηση άμεσης μεταγωγής στήν Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών.(ΚΕΜ). Αυτά για τήν αποκατάσταση τής αλήθειας».


Προς το παρόν ο 52χρονος νοσηλεύεται στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, ενώ αναμένεται η μεταγωγή του στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών.