Ενισχύθηκαν οι γυναίκες του Φαίακα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί τα κορίτσια του Φαίακα πέρυσι στην επιστροφή τους στην Α2 να είχαν τη νεαρότερη ηλικιακά ομάδα στην κατηγορία και να μην πήραν

31
Οκτωβρίου / 2018

τα αποτελέσματα που ήθελαν, όμως έκαναν μια αξιόλογη και αξιοπρεπή προσπάθεια. Σίγουρα έλειπε η εμπειρία, την οποία φρόντισε το Δ.Σ. να φέρει και να ενισχύσει την ομάδα. Όχι ότι πάει για τίτλους και διακρίσεις, αλλά σίγουρα τα κορίτσια χρειάζονται έμπειρες παίκτριες δίπλα τους για να μάθουν και να πορευτούν με καλύτερες προϋποθέσεις φέτος στο πρωτάθλημα που ξεκινάει τον Νοέμβριο.
Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τρεις παίκτριες που έπαιζαν στον ΑΟ Ιωαννίνων και για την περίοδο που έρχεται θα φορέσουν τη φανέλα του Φαίακα. Διευκρινιστικό είναι το δελτίο τύπου της ομάδας που αναφέρει:
«Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρεις σημαντικές μεταγραφές για το γυναικείο τμήμα, οι οποίες προέρχονται από την ομάδα του Α.Ο. Ιωαννίνων. Οι τρεις αθλήτριες που θα συμμετέχουν στη φετινή προσπάθεια του γυναικείου τμήματος είναι η Στεφάνια Μπλίζου που αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ, η Νικολέτα Ιωάννου που αγωνίζεται στη θέση της  playmaker και η Ευθυμία Βλαχοπούλου που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια των Ιωαννίνων για την επιθυμία τους να αγωνιστούν στον σύλλογό μας».

Σπύρος Πίκουλας