Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύθηκαν οι γυναίκες του Φαίακα

Χάντμπολ
31 Οκτωβρίου 2018 / 16:09
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί τα κορίτσια του Φαίακα πέρυσι στην επιστροφή τους στην Α2 να είχαν τη νεαρότερη ηλικιακά ομάδα στην κατηγορία και να μην πήραν

τα αποτελέσματα που ήθελαν, όμως έκαναν μια αξιόλογη και αξιοπρεπή προσπάθεια. Σίγουρα έλειπε η εμπειρία, την οποία φρόντισε το Δ.Σ. να φέρει και να ενισχύσει την ομάδα. Όχι ότι πάει για τίτλους και διακρίσεις, αλλά σίγουρα τα κορίτσια χρειάζονται έμπειρες παίκτριες δίπλα τους για να μάθουν και να πορευτούν με καλύτερες προϋποθέσεις φέτος στο πρωτάθλημα που ξεκινάει τον Νοέμβριο.
Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τρεις παίκτριες που έπαιζαν στον ΑΟ Ιωαννίνων και για την περίοδο που έρχεται θα φορέσουν τη φανέλα του Φαίακα. Διευκρινιστικό είναι το δελτίο τύπου της ομάδας που αναφέρει:
«Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρεις σημαντικές μεταγραφές για το γυναικείο τμήμα, οι οποίες προέρχονται από την ομάδα του Α.Ο. Ιωαννίνων. Οι τρεις αθλήτριες που θα συμμετέχουν στη φετινή προσπάθεια του γυναικείου τμήματος είναι η Στεφάνια Μπλίζου που αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ, η Νικολέτα Ιωάννου που αγωνίζεται στη θέση της  playmaker και η Ευθυμία Βλαχοπούλου που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια των Ιωαννίνων για την επιθυμία τους να αγωνιστούν στον σύλλογό μας».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια