Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Γιάννενα ο ΑΟΚ για φιλικό με τον ΠΑΣ

Football League
10 Οκτωβρίου 2018 / 16:45
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι συνεχόμενες αναβολές της έναρξης του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής λογικό είναι να προβληματίζουν τις ομάδες.

Ήδη ο ΑΟΚ έκλεισε τρεις μήνες προετοιμασία και με δυο επίσημα παιχνίδια στο κύπελλο και μάλιστα με ομάδες της Γ΄ Εθνικής δεν μπορεί να είναι έτοιμος, όσο θα ήθελε ο Δ. Σπανός, για το δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται και στο οποίο στοχεύει μόνο στην 1η θέση που οδηγεί στη Superleague.
Μετά και τη τελευταία αναβολή αφού η 14η Οκτωβρίου που είχε οριστεί σαν ημερομηνία δεν ισχύει, ο Δ. Σπανός θέλησε η ομάδα να δώσει ένα δυνατό φιλικό ματς για να μπορέσει να διατηρηθεί σε κάποια ικανοποιητική αγωνιστική κατάσταση. Η επιλογή ήταν ομάδα της στη Superleague και τελικά έκλεισε φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17:00 στους Ζωσιμάδες με είσοδο 5€ για τους φιλάθλους.
Μετά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ο προπονητής του ΑΟΚ αποφάσισε να μην πάρει μαζί του για λόγους ξεκούρασης τον Π. Ζορμπά, ενώ θα προφυλαχθεί και ο Δ. Θεοδωράκης που έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και θα προφυλαχθεί. Η αποστολή θα φύγει το πρωί της Πέμπτης για τα Γιάννενα, στην οποία θα μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές.
Από κει και πέρα υπάρχει η ελπίδα ότι με τη μεσολάβηση του υφυπουργού αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη θα βρεθεί λύση και για τα οικονομικά (μια ακόμη χορηγία) και θα ξεκινήσει ως το τέλος του μήνα το πρωτάθλημα. Κάτι που όλοι εύχονται γιατί πλέον η αναμονή είναι πολύ μεγάλη και δεν ωφελεί.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια